Egy éves, Samsung Galaxy S6 meddig lesz normalisan használható telefon?
Nézek mint borjú az újkapura.
Samsung Galaxy S6 a haszonállatok kategóriában?
Tejeltetni, vagy röptetni akarod? :-)
ne tojj be..
egyébként szerintem kizárt,hogy 3-4 évig használható lesz. Max, 1-1,5 év még ahhoz az egyhez. (Esetleg ha nagyon,nagyon vigyázol rá,talán)
Az apple sokkal idotallobb szoftveresen ( es hardveresen is), mint a droidos telefonok.
Egy iphone 6 jobb valasztas hosszutavon szerintem!
Ismerősömnek elromlott a telefonja, és most a "tartalék" Note 2-t használja. Amit leírtál, arra például teljesen jó (nem villámgyors, de használható), és egy 4 éves készülékről van szó. Ilyenekre az S6 is rendben lesz szerintem, évekkel később is. Azért egy baromi erős telefonról beszélünk, és már a mobil fronton sem nő olyan ütemben a teljesítmény, mint annak idején.
Azzal viszont számolni kell, hogy ennyi idő után a garanciának vége, az akku észrevehetően elhasználódhat, az OLED kijelző beéghet, illetve szoftveres kellemetlenségek jöhetnek elő - egyrészt mert a Samsung nem az S6-ra fog már optimalizálni, illetve pár év múlva az alkalmazásfejlesztők is a Nougatnál (amit az S6 még valószínű megkap) újabb rendszerekre koncentrálnak majd.
De ezektől függetlenül, a leírt dolgokra szerintem teljesen használható marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!