Érdemes még venni Samsung Galasy s5-öt? Tudom, tudom, nem mostani telefon, de s6-ra és s7-re sajnos most nincs pénzem.
Igen, szerintem érdemes. Nekem 2 éve van meg, nagyon megszerettem. Vízálló, bővíthető, gyors, és bármennyire is haszontalannak tűnik az infra egy telefonban, ez bizony egy nagyon jó dolog az S5-ben. Gyönyörű képeket csinál, ha jók a fényviszonyok. Sötétben már eléggé zajosak a képek, illetve az előlapi kamerától sem dob hátast az ember. Hozzáteszem amikor megjelent szerintem a TOP 3-ban benne volt fotózás terén.
A lassított videofelvétel jó móka, de ha 5-ször használtam eddig szerintem sokat mondok. Azt tudni kell, hogy a hangot nem veszi fel ilyenkor - szemben az iPhonenal. Rengeteg olyan hasznos dolgot pakoltak bele, amit egyszerű halandó nem is nagyon kezel, például MirrorLink, pulzusmérő, ujjlenyomat olvasó.
Volt szerencsém S6-hoz, és az igazat megvallva a mindennapi életben nem szembetűnő a sebességkülönbség. Egymás mellé téve a két telefont azért látszik melyik erősebb, nyilván az újabb.
Rossz tulajdonságokat nem nagyon tudok mondani. Előfordult már, hogy lefagyott, de az inkább a Messengernek volt köszönhető. Ha még van kérdésed szívesen megválaszolom őket.
Hú,nagyon szépen köszönöm!! Most így hirtelen,nem is tudok mit kérdezni. Talán annyi,hogy a mini változata mennyiben rosszabb? Esetleg azt nem próbáltad? Azt tudom,hogy a kamerája gyengébb.
Egyre szimpibb ez a telefon nekem.😊
Persze most jutott eszembe egy. A kártyája nano ism vagy micro sim?
Elnézést,hogy elírtam a címben a nevét. Természetesen Galaxy.
Sokkal olcsóbban, ezerszer jobb telefonokat kapsz.
Meizu MX6, Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition, Vernee Apolló Lite, csakhogy egy párat említsek. Tényleg nem érzem, miért szükséges több éves modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!