Honnan tudnék gyűjteni ennyi pénzt?
1. A legkézenfekvőbb a youtubeozás és a videók alatti reklámok után jár egy nagyon kis összeg, még erről sokkal többet nem tudok, még csap a paypalnál regisztráltam, egyelőre nem tudom elkezdeni... Hosszú idő lenne ha jól menne is, amig össze jön annyi....
2. Diákmunka - ez nyáron megy csak :(
3. Árufeltöltős - egyik osztálytársam csinálta tavaly a tecsonál, otthagyta, mert bunkó ott mindenki. Hozzáteszem, én 17 vagyok, 11.-es, ő 19... szóval csak min 18 éven felülieket vesznek fel oda szerintem.
4. ...nem jut eszembe több most...
1: Ahhoz olyan tartalmat kell gyártani, amit az emberek néznek. Egy 10-20 perces videó szerkesztése is hetekbe telhet, egy amatőr számára, és normális minőségű videókhoz szükséges felszerelés alsó hangon 100-200k szoftverek nélkül (a számítógépet nen számolva).
Még egy Vlog-hoz is ajánlott legalább egy DSLR.
nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
nyáron tervezem,addig úgy is betöltöm a 16-ot, könnyebb lesz úgy
haha:) köszi a youtube-os ötletet,de sajnos nem hiszem,hogy megállnám benne a helyem
"lány vagyok'
És? Ez kizáró ok? Nálunk itt nyáron az egyik üzletben fiatal diákok töltötték a polcokat, lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!