Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történik, ha elfelejtettem...

Mi történik, ha elfelejtettem a PIN kódomat?

Figyelt kérdés
Nem a SIM kártyáét, hanem amit a telefonon be lehet állítani. Csináltam a telefonon egy gyári beállítások visszaállítását, és újraindítás után egyből feldobta, hogy állítsak be PIN kódot. Meg is tettem, de 15 perccel később, mikor szükségem lett volna rá, már nem emlékeztem. Mi a teendő ilyenkor?
2016. nov. 19. 14:41
 1/3 Szirty ***** válasza:
Tanulni kell ebből a hibából!
2016. nov. 19. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Beírod ide és ha már elfelejtetted akkor megkérdezed és adod a jó értékelést a válszra.
2016. nov. 19. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha már beállítottad a Google fiókod, akkor bizonyos számú elrontás után annak a jelszavával is fel lehet oldani. Legalábbis régebben így volt.

Ha nem működik, akkor megint factory reset, csak most a recovery menüből.

2016. nov. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!