Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történik ha elfelejtettem...

SADBUTTRUE kérdése:

Mi történik ha elfelejtettem elmenni a Debreceni Egyetem beiratkozására?

Figyelt kérdés

Meg voltam róla győződve hogy majd a regisztrációs héten kellesz beiratkozni, de kiderült hogy ma volt a napja. Utána olvastam a dolgoknak és több helyen azt írták hogy belehet ezután is iratkozni. Bármi tipp?

(igen tudom hogy idióta voltam, most tényleg csak a segítség érdekelne)

2015. szept. 1. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekből ne csinálj gondot. Én is oda jártam, és bár nem emlékszek hogy működik, de szinte biztos vagyok benne, hogy a HSZK-ba kell majd bemenned és beiratnak. Olyan soha nincs, hogy valamire csak egy nap van.
2015. szept. 2. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig szimplán csak egy gombnyomás lesz a NEPTUN-ban. Nem tudom, lehet elsősöknél még bővebb ez a beiratozás, ezért menned kell majd a hszk-ba, de később csak egy gombnyomás lesz.
2015. szept. 2. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:

szia. én tegnap voltam a DE-n

szerintem minél hamarabb menj be a tanulmányi osztályra.

nekem adtak egy kitöltött papírt amire pár adatot kellett beírnom,aláírni(hallgatói szerződés elfogadása) és az érettségi,nyelvvizsga fénymásolatát le kellett adni

mindenképpen menj be, neptunon keresztül akkor lesz most aktív a féléved,ha beiratkoztál!!

be kell menni

2015. szept. 2. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nem intézed 1-2 napon belül sztem kuka az egész felvételid..aki nem iratkozik be az nem lesz a debreceni egyetem hallgatója,én nekem ezt mondták. még most nem elég csak neptunon átállítani
2015. szept. 2. 12:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat srácok! :)
2015. szept. 2. 14:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy már csak hétfőn tudok Debrecenbe jutni, szerintetek még be fogok tudni iratkozni?
2015. szept. 2. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a TO-t. Ők el fognak mindent mondani, és akkor nem fogsz kétségek közt várni a jövő hétig.
2015. szept. 2. 15:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet még hétfőn is beiratkozni, azt válaszolták. Megnyugodtam. Köszi mindenkinek :)
2015. szept. 3. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyugodjon már le az összes észlény.

Szerintetek mégis mire van a pótbeiratkozás ?

(Kérdező, pacsi, én is oda fogok járni, félórát késtem a beiratkozásról, de nem volt semmi gáz, sőt volt egy lány akit konkrétan kiküldtek, mert nem volt nála az eredeti érettségije meg a nyelvvizsgája, csak a fénymásolatok)

2015. szept. 4. 08:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak nem biomérnök? :D Amúgy meg lett oldva minden. :D
2015. szept. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!