Mi a véleményetek az Apple Iphone 3gs-ről?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 16:08
31/40 anonim válasza:
De milyen igaz!+lenne ha működne.mEG AZ IpADEN is nagyot röhögtem,hogy megvették a gyökerek,klikk rá: http://www.youtube.com/watch?v=FuYkH60w4Ns
ezmeg a ipad: http://www.youtube.com/watch#!v=MI99t9k4aEE&feature=channel
32/40 A kérdező kommentje:
a HTC-céről is lehetne csinálni ilyeneket
de most már kezd elegem lenni hogy leminősited az iphonet én mikor montam bvalamit a a sz@r HTC-ről
2010. júl. 26. 13:45
33/40 anonim válasza:
Egy hónapja használok egy egy 3gs-t és komolyan mondom a legjobb! Gyors pontos és gyönyörű!
34/40 anonim válasza:
Ez,hogy gyors és gyönyörű,oké...mindenkinek más a szép az én szememben ez kacat,mivel nagyon műanyagos,a hátlap rohadtul karcolódik,a kijelzője karcálló mégis kb.50karc van az enyémen.Gyors-na ez egy érdekes dolog,mivel nem az a leggyorsabb,de jól megy keveset akad,viszont nincs min akadnia is,mivel se java se flash.Meg az,hogy milyen sok program van rá,én pont ezért vettem 1éve,szépen elterveztem,hogy tele rakom klassz dolgokkal,amikor felmentem az app.storera jól benéztem mert a nfs undercover például 19euro volt,és így a többi minőségi program is,gondoltam nembaj jailbreakkelem,viszont eztsem lehetett mivel büncselekmény és akkro ugrik a gari,nekem a t-mobileban mondták,úhgyhogy maradtak ezek a klassz ingyenes programok,ami úgy 20.000db ,abból is 19.000 böfögős,fingós meg Ibeer .
35/40 K!ll3R válasza:
iPhone 4 szinte már mindent tud.. Androidot meg haggyuk már.. Oké pl. nincs rajta rádió de vannak App-ek amik betöltik a hiányző dolgok feladatát szóval... :D
36/40 A kérdező kommentje:
így van és ez legyen a végszó
2010. aug. 12. 12:19
37/40 DonciKenobi válasza:
Ne vitatkozzunk ha egyáron lennének akkor HTC de most 24 hűséggel a iphone 3gs csak 38 ezer :D egy nokia 5800 annyi...pedig azzal télleg nemérdemes összehasonlítani.
38/40 A kérdező kommentje:
Mivel megjelent az ujj 4-es
kólönben meg ha összeszámolod a havidíjakat meg mindent máris 100-110 ezer ft körül vagy
2010. okt. 16. 19:12
39/40 anonim válasza:
Ahogy olvasom,többségében gyökerek válaszolnak.Ne halgass rájuk az Iphone 3GS egy nagyon jó ár/érték arányú telefon(mit telefon,pda),és egyáltalán nem drága csak nem a m.o.-i árakat kell nézni...
40/40 DonciKenobi válasza:
boccs a 38-at dominoba gondoltam semmi havidíj nincs már 2 hónapja használom és megvagyok elégedve vele amugy apukámnak HTC desire-e van és aztmondta h az iphone inkább fiatalos a HTC meg az idősebb korosztálynak nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!