Mi a véleményetek az Apple Iphone 3gs-ről?
Hát volt 3GS-m, de nem használtam ki. Csak zenét halgattam.
Nekem nem kellettek rá játékok meg minden féle hülye programok. Én már kinőttem ezeket. Vettem helyette egy Nokia E71-et teljesen megvagyok vele elégedve. Bőven elég nekem a Symbian rendszer. =)
18/F
Hát,már elég olcsó,250euroért hozzá lehet jutni.
A HTC HD2 azért odaveri,és nem elavul,még a iphone4 -nél is jobb,jó ,hogy ezt vettem.
Ja és miben jobb az iphone,mint a 3gs?
Programok ugyanúgy vannak rá,Nokia OVI Store.
Kamerája jobb a 5800-nak,2led és carl zeiss lencse,míg az iPhoneban nincs led és a lencse is noname.
Továbbá:Az 5800 jobb zenelejátszásban,a böngészője támogatja a flash tartalmakat,kivehető az akkuja,van fm rádió,videotelefonállás.
1, az ovi store egy nagy rakás szar az Appe Storehoz képest
2, ha fényképezni akarsz vegyél egy fényképezőgépet mellesleg meg az iPhone 4 nek mar sokkal jobb kamerája van mint a nokiaknak és ugyanúgy tud videotelefonalni
3, zenelejatszasban sokkal jobb
4, az iphoneon van a világ legjobb mobil bongeszoje
5, egyszerüen a Nokia 5800-al ne vessük mert teljsen más kategória
6, ahoz képest hogy csak 2 megapixeles sokkal jobb képet csinál mint egy 5megaixeles Nokia (nem csak a megapixel számít)
7, sokkal gyorsabb és érzékenyebb érintőképernyős telefon mint bármelyik más szebb
Ha fényképezni akarsz akkor veszel fényképezőgépet?haha jó vicc,akkor minek kalkulállják bele az árába.
2.Az Ovi Store ugyanug sz*r ,mint az app.store,ami jó az 10dolcsin felül van.
sokkal gyorsabb és érzékenyebb érintőképernyős telefon mint bármelyik más szebb.
Hát nem tudom de Samsung kijelzőit láttad már? Iphone 4-be is Samsung kijelző lett volna csak nem gyárt olyan sokat. Ebből tudod mi következik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!