Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont tudnátok...

Milyen okostelefont tudnátok nekem ajánlani 100 ezer forintig?

Figyelt kérdés

Olyan sokféle típus van, nagyon nehéz választani.Kíváncsi vagyok, mit ajánlanátok nekem.

Igények:

-ujjlenyomatleolvasó

-legyen vékony,de a kamera ne dudorodjon ki

-minimum 5 maximum 5,5-ös kijelző

-minimum 8 magos processzor

2016. nov. 13. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy A5

Amúgy tökéletesen leírtad :) Van benne ujjlenyomat-olvasó, kidudorodik (???) a kamera, 5.2 inches kijelző, 8 magos proci :)

2016. nov. 13. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Nexus 5X.

De néhány dolgot elég homályosan látsz:

"legyen vékony,de a kamera ne dudorodjon ki"Ez nem lehetséges mert fizikai korlátai vannak,valami szinten mindig ki fog de erre vannak a tokok de akkor meg a vékonyságot fogod elveszíteni.

"minimum 8 magos processzor"

Egy 8 magos S616 nem üti meg egy 6 magos S808 szintjét.

Ahogy CPU esetén úgy SoC esetén se magok száma alapján veszünk,mert nem tükrözi a teljesítmény,pont.

2016. nov. 13. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

A 8 magos SoC (amit processzornak írsz), energiatakarékos üzemmód miatt tettek bele - gyakorlatilag 2x4 magos, amiből maximum 4-et használ.

Nade én a Vernee Apollo Lite-t javaslom neked, amit már 70K-ért még tudsz rendelni, magyar garanciával.

Mindhárman, mást ajánlatunk neked, amiket már összemértek egymással - a Google-n erre is rákereshetsz és rengeteg weboldalt és Youtube videót dob ki neked.

2016. nov. 13. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!