Milyen okostelefont tudnátok nekem ajánlani 100 ezer forintig?
Olyan sokféle típus van, nagyon nehéz választani.Kíváncsi vagyok, mit ajánlanátok nekem.
Igények:
-ujjlenyomatleolvasó
-legyen vékony,de a kamera ne dudorodjon ki
-minimum 5 maximum 5,5-ös kijelző
-minimum 8 magos processzor
Samsung Galaxy A5
Amúgy tökéletesen leírtad :) Van benne ujjlenyomat-olvasó, kidudorodik (???) a kamera, 5.2 inches kijelző, 8 magos proci :)
Nexus 5X.
De néhány dolgot elég homályosan látsz:
"legyen vékony,de a kamera ne dudorodjon ki"Ez nem lehetséges mert fizikai korlátai vannak,valami szinten mindig ki fog de erre vannak a tokok de akkor meg a vékonyságot fogod elveszíteni.
"minimum 8 magos processzor"
Egy 8 magos S616 nem üti meg egy 6 magos S808 szintjét.
Ahogy CPU esetén úgy SoC esetén se magok száma alapján veszünk,mert nem tükrözi a teljesítmény,pont.
A 8 magos SoC (amit processzornak írsz), energiatakarékos üzemmód miatt tettek bele - gyakorlatilag 2x4 magos, amiből maximum 4-et használ.
Nade én a Vernee Apollo Lite-t javaslom neked, amit már 70K-ért még tudsz rendelni, magyar garanciával.
Mindhárman, mást ajánlatunk neked, amiket már összemértek egymással - a Google-n erre is rákereshetsz és rengeteg weboldalt és Youtube videót dob ki neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!