100. 000 forintig milyen okostelefont ajánlanátok?
Mire használnád a telefont?
Van-e olyan, ami neked fontos, de csak Androidon lehetséges, és ami miatt neked mindenképpen Android kell?
Huawei Y200-am van most. Ezt a márkát nem szeretném már. Javíttatni nehéz, alkatrész alig van hozzá.
Miért android? Jó kérdés, igazából nem tudom.... Eddig még csak androidosaim voltak... Ne ragaszkodjak hozzá? :)
ok, értem. :-)
én azt javaslom, hogy mint első komolyabb okostelefon, inkább WP8 vagy BB10 alapú telefont nézz magadnak, mert ez a kettő rendszer atomstabil.
Én személy szerint ezeket javaslom:
Android szintén atomstabil. És ami Androidról még elmondható, hogy van rá mindenféle alkalmazás. Ez a WP-nek hatalmas hátránya, sőt, mondhatni az egyetlen hátránya (persze van sok kisebb, de ez akkora hátrány, ami miatt érdemes elállni a vásárálástól), BB-n nem tudom mi a helyzet, de az sem Android.
Egyébként ennyiért Nexus 5 lenne az abszolút legjobb, ha nálunk is az eredeti árán adnák, de nem annyiért fogják.
Így mondjuk Nexus 4-et mondok.
a WP 8-nál már egyáltalán nem olyan gázos a helyzet, mint egy-két éve. a BB meg igaz, hogy nem android (bár ez inkább előny) viszont viszi a droidos appokat, mert a rendszerbe bele van integrálva a Dalvik.
Az android meg... 1-2 telefon kivételével minden csak nem stabil.
Android meg az atomstabilság?
Joke of the year.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!