Szabi2255 kérdése:
Lenne egy Samsung Smart TV-m, és az lenne a kérdés, hogy a telefonon hogy tudom távírányítani az alkalmazással? (Tehát szükséges infravörös, mert nincs, vagy meglehet oldani interneten keresztűl? )
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 11:41
1/6 anonim válasza:
Először is! Az alkazmazás letöltéséhez (úgy tudom) Samsung teló kell (de úgy, hogy működjön is). Elméletileg a Samsung telókban meg van egy beépített funkció, ha interneten keresztül akarod csinálni.
Infavörös...azt nem tudom hogy gondolod, ezt rábízom a következő válaszolóra.
2/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem infrával csak LG tévét lehet, LG telóval. De neten keresztül szerintem lehet bármelyik smart tévét. Keresd meg az appot, valami Samsung TV Remote kell legyen.
3/6 anonim válasza:
Nálam Bluetootos billentyűzettel, és egérrel működik. Az internetes vezérlésre azt írja, hogy Samsung telóval lehet..
4/6 A kérdező kommentje:
Hát Samsung telóm van,de már a régebbi fajta..(Trend Lite)..Csak fogalmam sincs hogy kell-e infra vagy wifiről is lehetne-e...
2016. nov. 12. 14:22
6/6 Alex Fly válasza:
@2: LG telefonnal szinte bármelyik tévét lehet vezérelni. A Smart remote verziójától függ, hogy a kismillió előre beállított típuson kívül tanítani is lehet-e; ebben az esetben tényleg mindent vezérel, ami infrával működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!