Elrontottuk a nem kártyafüggetlen telefont?
Van egy Vodás telefonom, anyumnak nem működött a telefonja, áttette a telekomos SIM kártyát az én vodás telefonomba. Nem fogadta el. Visszaraktam a sajátom, azóta blokkolva van a sim kártya, puk kódot kér, de közben, ha beírom a PUK kódot, akkor nem fogadjs el! Azóta nem tudom használni a kártyát! Mit lehet ilyenkor csinálni?
Két hete vásárolt Samsung Galaxy J3
A telefonnak semmi baja, a kártyát zároltátok le. A PUK kódot kell precízen előkeresni és beírni. Ha a bizonyíthatóan helyes PUK(1) kódot nem fogadja el, akkor ne próbálkozz vele többet, hanem menj be a szolgáltatóhoz és panaszold el a bánatod.
A kód beírásával maximum 10x lehet próbálkozni, ha addigra se sikerül, akkor buktad a SIM kártyát (vagyis (jó)pár ezer forintért igényelhetsz újat). Ezért ha valami gond van vele, a lehetőségek eldurrogtatása előtt jelezd a szolgáltató felé!
PIN, PIN2, PUK, PUK2 a sorrend.
Ha nem megy, ne erőltesd, lehet hogy nem is a hozzá való kódot próbálgatod.
Bemész a szolgáltatóhoz, ők meg tudják mondani a helyes számokat hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!