Rug Gear RG 730 Mobiltelefonról a forgalmazó nem válaszol a kérdéseimre : Magyar menü véne? Menyire megbízható? Hol szervizelik?
Bizony.....
A www.SuperGamer.hu webáruházat az:
Arasid Kft üzemelteti,
Székhelye: Lazovná 69, 97401 Besztercebánya (Banská Bystrica), Szlovákia
Cégjegyzékszám: 36054241
Adószám: SK2020095605 / HU26901475
Felügyeleti szervünk:
Inšpektorát SOI pre Banskobystrický kraj
Dolná 46, 974 00 Banská Bystrica
odbor technickej kontroly výrobkov a ochrany spotrebiteľa
tel. č.: 048/412 49 69
048/415 18 71
fax. č: 048/4124 693
e-mail: bb@soi.sk
"a forgalmazó nem válaszol a kérdéseimre"
Cicám, ha a kérdésed az Árukeresőre írtad ki, ne is csodálkozz. Ennyi erővel a homlokodra is írhattad volna alkoholos filccel.
Szerintem ne vásárolj online üzletben, maradj a jól bevált módszernél: bemész a boltba pénzt odaadod, kezedbe nyomják a cuccot. Ráadásul ennyi pénzért külön telefon és külön tok együttessel jobban jössz ki. Vízálló tokot 3-5 ezerért már kapsz a népszerűbb modellekre. Ezt a tudást más készülékek esetében már megkapod 40 ezer körül.
Én is hasonlóan csináltam, vettem 35-ért egy használt de kiváló állapotú Galaxy S4-et, rádobtam egy tokot 7 ezerért, ha összefestékezem vagy leamortizálom, kicserélem rajta, a Rug Gear-on nem lehet:
És nem 174 ezret, csak 42 ezret költöttem, tudásra ugyanott vannak. Igaz ugyanúgy nincs rá gari mint amit te néztél ki, de az S4-hez bármikor van alkatrész olcsón, míg a Rug Gear-hoz nem tudsz venni semmit, max töltőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!