Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 Edge milyen...

Samsung Galaxy S6 Edge milyen telefon? Akkumulátora mennyit bír? Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Decemberbe szeretnék vásárolni egy Samsung Galaxy S6 Edge telefont és kiváncsi lennék milyen telefon akinek van irjon róla valami infót

2016. okt. 25. 18:48
 1/4 anonim válasza:
Hát úgy kb 1 napot.
2016. okt. 25. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Akku éppen kibír egy napot, gyorsaságával, és megbízhatóságával semmi gond. Szerintem nagyon jó kis telefon lett.

De én nem tartom jó ötletnek megvenni. 2 éves modell, már azért jobbat is kapni az áráért.

2016. okt. 25. 19:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha netezel rajta facebook,google youtube stb úgyis kibir 24 órát?
2016. okt. 25. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon relatív! Nagyon sok dologtól függ. Egy biztos nem fog kibírni 24 óra youtube-t :) Szerintem jelenleg egyik telefon okostelefon sem bír normál üzemmódban.
2016. okt. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!