Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fekete pénteken a telefonokat...

Fekete pénteken a telefonokat általában mennyire akciózzák le?

Figyelt kérdés

Mondjuk például a nagyobb áruházakban, mint a MediaMarkt, Extreme Digital és hasonlók. Az olyan kaliberű telefonokat, mint az iPhone, gondolom nem fogják 50%-ért dobálni, vagy ha igen, akkor már hajnalban kifogynak a készletek. Nyár óta egy Samsung Galaxy Mini-t nyűzök, és ez már azért nagyon gané. Ha már ennyit bírtam, megvárom a fekete pénteket. Úgy tervezem, hogy egész éjjel fent leszek, és folyamatosan figyelem az akciót. Mire számítsak? Ha elég jól akcióznak, egy iPhone 6S 32GB jó lenne.

Már itt is 170 ezer 2 év Apple garanciával:

[link]

De mondjuk lehet a Mediaba akciósan lesz ennyi. Szerintetek mire számítsak?

2016. nov. 7. 17:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hivatalosan már csak 32 GB-osat gyártanak. Ha szerinted ez nem igaz, akkor hülye vagy. Sőt, az apple-től már nem is lehet venni 16GB-osat. Ennél hivatalosabb "már nincs" kell neked?
2016. nov. 8. 21:49
 22/33 A kérdező kommentje:

Ha nem te voltál az első, akkor elnézést.

A másik pedig, hogy a 16-os is hivatalos, csak már nem kapható kifejezettem az Apple-nél. Szerinted hogy volt? Mindenki vett 32-est, és a boltok 16-ost csináltak belőle? De most komolyan, te elég sötét vagy.

2016. nov. 8. 21:51
 23/33 A kérdező kommentje:
És mivel nincs 64-es, ezért az sem hivatalos? Komolyan ne idegesíts fel.
2016. nov. 8. 21:52
 24/33 A kérdező kommentje:
És tényleg otthon vagyok benne. Miért ne lennék? Mert egy több, mint 1 éves telefont, feltéve, ha az Apple-től rendeljük, már csak 32-es és 128-asban tehetjük meg. Aha, akkor aláírom, hogy nem hivatalos MÁR. De itt a lényeg. MÁR. De amikor kijött, akkor volt 16-32-64-128, és én aszerint gondolkozom. De mivel az Apple gyártotta a 16-ost, hiába ő már nem árulja, attól még az is hivatalos.
2016. nov. 8. 21:55
 25/33 A kérdező kommentje:
És különben is, nem tudom, hogy hozzátok ide a 16-ost. Az első írja, hogy "nem ajánlja". Hát a kérdésben is ott van, hogy 32-es. Az az a kategória, ami nem fog megtelni, és árban is jó, de azért írjátok oda a kérdés elolvasása nélkül. És igen, otthon vagyok abban is, hogy mennyit foglal az OS rajta, és 16-osat soha nem vennék. Ja, hát nem is, mert az már nem hivatalos. Így ha lenne egy 16-osom, azt dobhatnám a kukába, mert az Apple már letagadná, hogy ő gyártotta, mert már nem árulja?
2016. nov. 8. 21:58
 26/33 A kérdező kommentje:
Olyan hülyék vagytok, hogy az már fáj.
2016. nov. 8. 21:58
 27/33 anonim ***** válasza:
Igen, épp akartam kérdezni, hogy itt bárki ismeri-e a "már" kifejezést...
2016. nov. 8. 21:59
 28/33 anonim ***** válasza:
Most, hogy végig olvastam a hozzászólásodat, kedves kérdező (eddig a sok rinya miatt nem volt kedvem), megállapíthatom, hogy hatalmas marha vagy. Soha nem mondtam, hogy az előző kiadásokkal bármit csinálnának, csak annyit, hogy már hivatalosan nem csinálnak 16 GB-osat. Hűha.
2016. nov. 8. 22:08
 29/33 anonim ***** válasza:

"16 nincsen, 32 van de nem baj"

Ez azt jelenti hogy te azt mondtad hogy nem létezik 16gb-os verzió.

2016. nov. 9. 06:45
 30/33 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy 32 nincsen. Ebből következtettem, hogy az új rendszerre gondol, ezért írtam, hogy 16 nincsen, és 32 van. Mivel nem sikerült senkinek összekapcsolnia a kettőt, leírtam "már"-ral is. Így oké?
2016. nov. 9. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!