Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fekete pénteken a telefonokat...

Fekete pénteken a telefonokat általában mennyire akciózzák le?

Figyelt kérdés

Mondjuk például a nagyobb áruházakban, mint a MediaMarkt, Extreme Digital és hasonlók. Az olyan kaliberű telefonokat, mint az iPhone, gondolom nem fogják 50%-ért dobálni, vagy ha igen, akkor már hajnalban kifogynak a készletek. Nyár óta egy Samsung Galaxy Mini-t nyűzök, és ez már azért nagyon gané. Ha már ennyit bírtam, megvárom a fekete pénteket. Úgy tervezem, hogy egész éjjel fent leszek, és folyamatosan figyelem az akciót. Mire számítsak? Ha elég jól akcióznak, egy iPhone 6S 32GB jó lenne.

Már itt is 170 ezer 2 év Apple garanciával:

[link]

De mondjuk lehet a Mediaba akciósan lesz ennyi. Szerintetek mire számítsak?

2016. nov. 7. 17:58
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

6S-ből azért nincs 32GB, mert 16 a legkisebb?

Akkor szerinted így jön, hogy 16-64?

Hát, gratulálok.

2016. nov. 8. 15:59
 12/33 anonim ***** válasza:

Tavaly az eMag-nál volt egy nagyobb leértékelés az 5S-re, De még akkor sem érte el a kis GSM boltok árát. Meg ott is úgy hogy volt 20 DB amit leértékeltek, utána ugyanúgy normál áron árulták.

A médiában most volt a RedFriday. 19% kedvezményt is össze lehetett szedni(minden piros ruhadarab +1%). Most ott 217ezer. A 19% az már kb 40 ezer forint kedvezmény. Szerintem ennél nagyobb akció nem lesz a fekete pénteken sem.

Ezek a kis online cégek mint amit linkeltél nem fognak fekete péntekezni az 100%.

2016. nov. 8. 16:29
 13/33 A kérdező kommentje:
Azok nem, de akkor is megér 170-et. 220-ról 40 ezer az is 180. Na mindegy, meglátjuk.
2016. nov. 8. 18:05
 14/33 anonim ***** válasza:
16 nincsen, 32 van, de nem baj.
2016. nov. 8. 19:30
 15/33 A kérdező kommentje:

A 6S-ről van szó te nagyokos. Ki a f.*szom beszél a 7-ről?

Ha valaki, akkor én biztos otthon vagyok a telefonokban, és adataikban, nemhogy a tárhelyben. De bírom, amikor valaki teszi az okost, minthogy visszolvasná a dolgokat.

2016. nov. 8. 20:00
 16/33 A kérdező kommentje:
A kérdésem is ott van, hogy 6S. Fú, ne idegesíts fel.
2016. nov. 8. 20:00
 17/33 A kérdező kommentje:
És még képes odaírni még egyszer, hogy nincs 16-os.
2016. nov. 8. 20:01
 18/33 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

A 6S-ről van szó te nagyokos. Ki a f.*szom beszél a 7-ről?

Ha valaki, akkor én biztos otthon vagyok a telefonokban, és adataikban, nemhogy a tárhelyben. De bírom, amikor valaki teszi az okost, minthogy visszolvasná a dolgokat.

# 15/17 Időpont ma 20:00 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

A kérdésem is ott van, hogy 6S. Fú, ne idegesíts fel.

# 16/17 Időpont ma 20:00 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

És még képes odaírni még egyszer, hogy nincs 16-os."

Látszik, hogy ki a nagyon okos itt. Először is, én most írtam ide először, szóval nem írhattam semmit még egyszer. Másodszor, hivatalosan a 6S-ből is csak 32GB-os van, de ebből is látszik, hogy te nagyon otthon vagy ebben. Sajnálom, hogy ennyire szánalmas életed van, hogy egy ilyen apró hozzászóláson így felhúztad magad :/ Remélem a következő életed jobb lesz.

2016. nov. 8. 20:09
 19/33 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem hinnél nekem:

[link]

[link]

2016. nov. 8. 20:16
 20/33 anonim ***** válasza:
Miért amit fél évvel ezelőtt gyártott az apple az nem hivatalos? Te értessz hozzá mi? Maximum papíron.... Hü.lye barom
2016. nov. 8. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!