Miert ajanljak annyian a Xiaomit?
Végigolvastam az összes választ. Te kérdező kicsit fura vagy. Elismered, hogy a marketing befolyásoltsága miatt veszel Apple vagy Samsung telefont, de mégis ragaszkodsz a márkához és fizeted a felárat csak a név miatt. Sosem értettem ezt a márkaimádatot. Nike cipőm másfél évet bírt ki mielőtt elkezdett szétmenni. És állítólag ez minőség. Igaz, mindennap azt hordtam, lévén férfi vagyok és nekem bőven elég egy cipő, ahogy elég pl. egy farmer is, nem váltogatom.
A kérdésre válaszolva, nekem Xiaomi telefonom van és semmivel sem rosszabb, mint egy Huawei vagy Samsung. iPhone-al azért nem hasonlítanám össze, mert nekem Redmim van és szifonnal Mi-t lenne releváns összevetni. Nem költenek marketingre, ezáltal jóval olcsóbban megkapom ugyanazt a hardvert, amit egy Samsung vagy Sony drágábban ad. Noname telefont nem vennék, az ilyen Vernee, Oukitel, Elephone csodákban én sem bízok. De egy Xiaomi, Meizu, Oneplus, Oppo bármikor jöhet, mert ezek már bizonyítottak. És én pont azért érezném magam rosszabbul egy iPhone-al pl., mert tudom, hogy az árát nem érte meg. Inkább veszek olcsóbb, de megbízható kínait, mint túlárazott, de itthon ismert márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!