Miért rossz a Samsung? Miért fikázzák annyian?
Mert nagyon sok ember csak szívott a samsunggal.
Túlárazottak,nagyon rossz a szoftverük:semmi optimalizálás,gyenge támogatás,alsó és középkategóriában gyenge hardverrel szerelik fel a telefont és ha ehhez társul még a rossz szoftver.
Csúcskategóriában már jobbak,de túlárazottak és manapság rengeteg telefon van ami sokkal jobb a samsungnál.
Amit eddig írtak én is teljesen ezt tapasztalom.
Most vettem 50.000-ért és 5mpx kamera van benne ami szörnyű képet csinál és még kifehéríti a képeket. Alap játékot elindítottam rajta csak hogy mennyire bírja hát a 20.000-ért vásárolt tabletemen legalább elindította ez meg egyből kidobott. Maga a telefon selfie de az a kamera is szörnyű. Az akkumulátora legalább egy hetet simán kibír. Google drivebe töltöttem fel képeket ez meg 2 óra után bezárta majd megnyitotta de ezt csinálta úgy 2 percig majd meguntam és kikapcsoltam. Pozitív az hogy ha megfizeted az árát akkor jó.
TopDávid a valódi 10 éves fanboy.
Az iphone-t ki fikázza?Legfeljebb az olyanok mint te.A legjobb az iphone a wp és a stock android.
Megkérdeztem a Samsung.hu-n hogy egyáltalán optimalizált-e a rendszer ès azt mondták hogy:
"Az adott szoftverek teljes mértékben optimalizált."
Szóval most inkább haggyuk a fanokat.
:DDDDDD
Én is ezt mondanám a saját termékemrexDD De még megkérdezi...Úristen.Hány éves vagy 5?:DDDD
Jó most tényleg nagyon elástad magad TopDávid.
Egyébként természetesen optimalizált a rendszerük,mivel ha nem lenne akkor nem lehetne rárakni a telefonra,de nem mindegy hogy van optimalizálva...Ennyi ész sincs benned...Atyavilág.
Jó mára elég volt az internetből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!