Milyen telefont vegyek ilyen kritériumokkal?
Sziasztok !
Szeretnék egy telefont venni körülbelül 100 és 110 ezer Ft között. Ami nekem fontos lenne,hogy a telefon max 5 inches legyen,mert kicsi a kezem és a kamerája szép videókat,képeket tudjon csinálni. Ha lehet ne Windowsos telefon legyen. Milyet ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat.
Pistak22 Elolvastam a hozzászólásokat, és azt szűrtem le, hogy az ár-érték aránnyal van bajuk.
Nekem tökéletesen megfelel a középkategória. A jó Samsung-ot meg kell fizetni. Az, hogy "néha be be akad". Naés? Persze mindenkinek másra kell egy telefon. A második, amit vennék, az a Huawei p9.
Na mindegy. Majd meglátjuk. Ha nem válik be, akkor bebuktam... De kínai telefont semmi pénzért... Abba aztán tényleg nem bízok.
#Kérdező én úgy gondolom, hogy döntsd el te. Nekem se Xiaomi-m, se Samsung-om nincs, de a kettő közül inkább a Samsung.
Pistak22
Plusz: Már nem 130 ezer, hanem csak 100. Az sem olcsó, de mégse 130. Nem akkor kell megvenni az új telefonokat, amikor kijöttek. Én kb karácsony környékén fogom megvenni. Az is lehet, hogy jövő év elején. Akkor biztos, hogy olcsóbb lesz. Legalábbis nagyon remélem.
Minden telefon kínai...
De felőlem vehet egy p9 lite-ot (most úgy is ez a néptelefon), valamelyik szolgáltatónál 90k-ért, de akkor már inkább egy nexus 5 ugyanazon az áron. Amiket én írok azok csak saját tapasztalaton alapuló tanácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!