Hogy lehet vásárolni a T-Mobile webshopban? Mennyi a postaköltség? Nem lehet valamelyik T-Mobile üzletben átvenni a rendelt terméket?
Neked ajánlottam tegnap vmelyik webshopot? =)
am, az üzletben van (általában) telefon, szóval ha ott akarod megvenni ne rendeld meg.
Ha személyesen akarod átvenni a boltban, akkor miért rendelnéd meg a webshopban?!... 8-o
Amúgy a webáruházban a Tudnivalók vagy Szállítás (vagy hasonló) menüpontban megtalálod a házhozszállítás költségeit is.
Én csak webshopon keresztül vásárolok amióta létrejött ez a szolgáltatás.
Gyorspostával házhoz szállítanak, előtte egyeztetnek az időpontról.
Még sose kértek külön díjat, csak a készülék árát fizettem a rendeléskor a számlámról, aztán a futár bedobta az ablakon.
Akár egy SIM-et is kihoznak. Azt tudni kell, ha vidéki vagy, hogy ezeket a szállításokat a Budapesti raktárból intézik.
Szóval ha pl a Máriapócsi szomszéd T üzletben van az áhított készüléked, akkor nem onnan fogják átküldeni.
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a szolgáltatással.
De mielőtt rendelsz, hívd az ügyfélszolgálatot, és érdeklődj a termékről, mert előfordulhatnak problémák, amit érdemes előre tisztázni.
Szóval nincs utánvét, előre fizetsz a cuccért.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Közben megtaláltam a szállítási feltételeket 10 e Ft- felett nincs pk.
Azért webshop, mert a készülék, amit venni akarok a botlban akciósan 21990, a webshopban pedig 16990.
A webshop olcsóbb!! :):)::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!