Az ilyen telefon tokok nem kényelmetlenek telefonáláskor? (kép)
Nem tudom milyen típusút kéne venni.
Védje is a telefont, de az ilyen meg már olyan "otromba nagy".
Ez a legjobb, nekem is ilyen típus van!
Ez védi a kijelzőt a legjobban a karcoktól és a széle az ütődésektől is.
Telefonáláskor vagy hívás fogadáskor rányomok a képernyőre utána becsukom a tetejét és úgy telefonálok. Így nem lesz zsíros a képernyő. Az az egyetlen lényeg, hogy olyat vegyél aminek a ráhajtható tetején van lyuk a hangszórónak, mert a "teli" nem alkalmas az ilyen használatra, amit leírtam. (a képen, amit küldtél ott van).
Tehát ilyen fajta, lyukacskás fedővel.
És oldalt a patentos pánt?
Gondolom van patent nélküli is. Anélkül szerintem praktikusabb telefonálni. Vagy akkor meg már az a baj, hogy kinyílik magától a tok és nem véd?
Ez nem véd jobban mint egy sima szilikon tok.
Ha kepernyore ejted, ezzel ugyanugy torik mint sima szilikon tokkal/tok nelkul.
Ami tenyleg vedi rendesen a telefont azok ennel sokkal dragabb, es sokkal batarabb tokok.
Pl. Otterbox defender, Lunatik, stb.
"...Ez nem véd jobban mint egy sima szilikon tok...."
Ha a szilikon tok alatt azt érted, hogy egy olyan tok, aminek nincs a képernyőt védő (ki-be hajtható) része, akkor ezt a kijelentést nem gondolhatod komolyan.
A semmivel szemben egy takaró réteg egyértelműen többet véd. A mindennapi (hordási és tárolási) apró behatásokkal szemben is kitűnő. Az pedig, hogy létezhet olyan behatás is, ami károsítja a szilikonos és az ilyen kihajtható tokosat az nem jelent azt, hogy ugyanaz a védelmi hathatóságuk. Nincs olyan tok ami 100%, de attól még nem jelenti azt, hogy az egyik nem sokkal jobb a másiknál.
Én ilyen tokot használok egy éve, érte ütés, leesett, be van dobva más tárgyak mellé a táskában és kitűnően megvédi a telót. A bőr tokon látható sérülések alapján van mitől.
Nekem a szilikontok+ üvegfólia kombó megnyugtató védelmet ad.
De kinek a pap, kinek a paplan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!