Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennétek a gyereketeknek egy...

Vennétek a gyereketeknek egy drága telefont?

Figyelt kérdés

A drága alatt 200-210 ezer Ft-ra gondolok. Abban az esetben ha megtehetnétek, nem okozna semmilyen anyagi nehezséget, valamint Karácsonyra kérné a gyereketek. A régi telefonjával nincs gond, 2.5 éve kapta, ez is 200 ezer Ft körüli volt, ezt a telefont viszont eladná és ennek az árával beszállna a költségekbe.

19 éves fiatalról van szó, sokat használja a telefonját, viszont semmi komolyabb dolgot nem futtat rajta, tanuló.

Aki megvenné miért igen?

Aki nem, miért nem?

2016. nov. 4. 16:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Senkit se pontoztam se le, se fel. Amúgy meg egy szóval sem írtam, hogy én vagyok a "gyerek", szülője/rokona is lehetek a szóbanforgó személynek.

Köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 4. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Engem az érdekelne, hogy ha eddig megkapta, akkor most miért merül fel, hogy megkapja-e vagy sem? Az én szüleim is jól kerestek, mégse vettek nekem drága cuccokat. És én a drága alatt már a 20 ezer Ft-os cipőt értem.
2016. nov. 4. 16:42
 13/25 anonim válasza:
45%
De... ha nem használja ki a telefon teljesítményét akkor minek ilyen drága telefon? Persze a szülein múlik, de én nem venném meg.
2016. nov. 4. 17:00
 14/25 anonim ***** válasza:
17%

Nem vennék pláne h azelőzönek smemi baja!amig az müködik használja!!

Másik meg,19 éves ha anynira akar uj telefont menjen el melozni és bizonyos %-át fizesse ő

2016. nov. 4. 17:05
 15/25 anonim ***** válasza:
6%
ha nem okozna semmilyen anyagi nehézséget, vmi baromságot megígértetnék vele ami később a javára válik és ha karácsonyig látom betartja, akkor megkapná. De mivel átlag jól keresek, még magamnak se vennék ilyen pénzért telefont, nemhogy a gyereknek..
2016. nov. 4. 17:21
 16/25 anonim válasza:
47%
Aki szegény úgyis azt írja,hogy nem venné meg. De ha tegyük fel a te szüleid milliomos vállalkozók, maguknak is megveszik a minőség ruhákat,cipőket,laptopot akkor neked is megveszik.
2016. nov. 4. 17:22
 17/25 anonim ***** válasza:
21%
Nem.
2016. nov. 4. 17:29
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

Én személy szerint megtehetném anyagilag, akár havonta vehetnék ennyiért telefont a gyereknek és nem venném észre anyagilag, de nem venném meg, mert felesleges.sajat magamnak nem veszek ilyen drága telefont.

Plane ha van egy két eves drága mukodokepes telefonja.

2016. nov. 4. 17:42
 19/25 anonim válasza:
61%
Ha megtehetném, akkor megvenném neki.
2016. nov. 4. 17:43
 20/25 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező azt írja, hogy a gyerek eladná az előző telefonját, így a szülőnek csak 50-100 ezret kell adnia, ami egy normál telefon ára. Valamit úgyis kapnia kell a gyereknek karácsonyra, és a legtöbb szülő pénzt ad. Ha nem is ennyit, de a rokonoktól is kaphat és esetleg még a saját félretett pénzét is beszámítja, összejöhet. Azt leszámítva, hogy hülyeség erre ennxit költeni, dehát kinek mi...

Ha szülő lennék és lenne gyerekem, esetleg jól fizető állásom, elvből nem venném meg. Meg kell tanulnia bánni a pénzzel és nem elherdálni divatcuccokra.

De én is azt gondolom, hogy hogyha eddig megkapta, ezután sem lesz akadálya.

19L

2016. nov. 4. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!