Vennétek a gyereketeknek egy drága telefont?
A drága alatt 200-210 ezer Ft-ra gondolok. Abban az esetben ha megtehetnétek, nem okozna semmilyen anyagi nehezséget, valamint Karácsonyra kérné a gyereketek. A régi telefonjával nincs gond, 2.5 éve kapta, ez is 200 ezer Ft körüli volt, ezt a telefont viszont eladná és ennek az árával beszállna a költségekbe.
19 éves fiatalról van szó, sokat használja a telefonját, viszont semmi komolyabb dolgot nem futtat rajta, tanuló.
Aki megvenné miért igen?
Aki nem, miért nem?
Senkit se pontoztam se le, se fel. Amúgy meg egy szóval sem írtam, hogy én vagyok a "gyerek", szülője/rokona is lehetek a szóbanforgó személynek.
Köszönöm a válaszokat.
Nem vennék pláne h azelőzönek smemi baja!amig az müködik használja!!
Másik meg,19 éves ha anynira akar uj telefont menjen el melozni és bizonyos %-át fizesse ő
Én személy szerint megtehetném anyagilag, akár havonta vehetnék ennyiért telefont a gyereknek és nem venném észre anyagilag, de nem venném meg, mert felesleges.sajat magamnak nem veszek ilyen drága telefont.
Plane ha van egy két eves drága mukodokepes telefonja.
A kérdező azt írja, hogy a gyerek eladná az előző telefonját, így a szülőnek csak 50-100 ezret kell adnia, ami egy normál telefon ára. Valamit úgyis kapnia kell a gyereknek karácsonyra, és a legtöbb szülő pénzt ad. Ha nem is ennyit, de a rokonoktól is kaphat és esetleg még a saját félretett pénzét is beszámítja, összejöhet. Azt leszámítva, hogy hülyeség erre ennxit költeni, dehát kinek mi...
Ha szülő lennék és lenne gyerekem, esetleg jól fizető állásom, elvből nem venném meg. Meg kell tanulnia bánni a pénzzel és nem elherdálni divatcuccokra.
De én is azt gondolom, hogy hogyha eddig megkapta, ezután sem lesz akadálya.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!