Son xperia xa, z3 vagy z5 compactot vennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
E kozul a 3 keszulek kozul gondolokodok, hasznaltan vennem, nem telefonalasa celra hasznaltan... (meg van az ok amiert kell) tudom hogy a z5 comoact a legjobb de az a legdragabb, z3-at viszont azert nem vennek mert nem jon ra ki az andoird 7 es azert jott kepbe az xa mert arra kijon...2016. nov. 4. 08:42
1/2 anonim válasza:
ez nem is kérdés,én karácsonyra veszek új telefont csak én a rendes z5-öt újonnan. én a helyedbem mindenképp a z5 compactot venném meg mert hozzá képest az xa már most jóval alatta teljesít és hiába újj telefon 1 év mulva már semmit nemfog érni míg a z5 még 2 év mulva is igencsak jó telefonnak fog számítani...
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy az utóbbit venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!