Nem szólom le az iPhone-t, de a 5S sem lesz jó 3 - 4 éves távlatban. Ha pár évre lesz véve, akkor viszont, minden további nélkül ajánlom.
Ha iPhone, akkor mindig az az évi, legújabb verzió, amiben érdemes gondolkodni. 4 év múlva, egy iPhone 7S, használható lesz.
Androidos okostelefonokra vigyázni kell... mert itt, a frissítésekkel nem bánnak annyira jól, mint az Apple, az iPhonok-nál. Ha mégis, 3 - 4 év távlatra vennék Androidos okostelefont, akkor a 'mostani kínálatokból' a 6 GB RAM-al szereltből választanék:
[link] - itt olyan modellek is láthatóak, amik még nem kaphatóak.
Ezekből a OnePlus 3 - Lenovo ZUK Z2 Pro - Asus ZenFone 3 Deluxe. Rajta lenne a listán, a Xiaomi Mi5S Plus, amiben remélem bír majd B20 támogatással is (4G miatt fontos).
Pixellel óvatosan bánnék, mert a Nexus támogatása sem sikerült kellően jóra, pedig pont az lenne az értelme.
Lehetne még Meizu is, csak ott még nincs 6 GB RAM-al és B20 támogatással bíró modell, de ha lesz ilyen, akkor az lesz a befutó.
Tapasztalatból mondom 5s-t már nagyon nem éri meg megvenni. Kifejezetten lomha, üzemideje borzalmas, és sajnos jelenleg szervizben van (szerencsére nem az enyém :) )
Ennyi pénzért én LG G4-et választanám.
Miert nem erdemes iphonet venni?
En most valtottam 5s-rol a 7-re, felesegem megkapta a 5s-t, es az androidos fosok utan, megmondta ez neki 1000 evig megfelel.
Strapabiro, gyors, szep kijelzo, korrekt aksiido, full oke.
Ereztem hogy "szakmai" ervek helyett jon az en jobban ertek hozza mint te szintu beszolasok :D
Kivancsi vagyok miert is rossz amit leirtam :)
Elsőnek is miért jó? Mivel jobb mint egy fele annyiba kerülő Xiaomi Redmi 3s Prime?
Anyaghasználat
Kamera (előlapi is)
Üzemidő
RAM
Gyorsaság
Tárhelykapacitás
Kijelző
Kompatibilitás
Na és ha ezeket végig veszed akkor arra kell rájönnöd hogy bekell vetni a jó öreg "sz.ar az android" szöveget! Vagy tévedek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!