Ti hogyan vennétek telefont?
Előfizetésre telefont vagy "normálisan"?
Az a gondom, hogy én mindenképpen előfizetéses kártyát használnék (amit kinéztem az Telenornál 5490/hó) csomagot.
Azt nem tudom melyikkel járnék jobban ha vennék ehhez a csomaghoz mondjuk egy ilyen telefont:
Ezzel a havi számla 17450 lenne (vagy esetleg az ha havi 7490 csomagot szerezném akkor 17783)
Vagy pedig vennék egy másik telefont ami a Htc 10 lenne (ezt természetesen egyben mivel a Telenornál nincs ez a készülék)
Viszont így kb olyan mintha az 5490 forintot a "semmire fizetném"...
És ha így is úgy is lenne akkor nem lenne m1?
Nektek mi a véleményetek? (Azon kívül, hogy "normális vagy b+ havi 18ezret költeni telefonra/számlára majdnem 2 évig")
Ti hogy választanátok?
Atveres, ne kotelezd le magad 2 evre.
En mar soha tobbet az eletben nem fogok szolgaltatotol venni telefont amiota atvertek.
1# itt se a telefonálás kerül 18 ba, az 5490 forintba a többi a részletre megy (mondjuk azért jobb mert "legalább nem hitel-hitel"
2# melyik szolgáltató?
Nekem a telenorral volt bajom de szerencsére visszavonták az "egyoldalú szerződés módosításukat" de elég szemétségnek tartottam...
Itt ugye az a csapda hogy mindenképpen náluk maradnék (mivel a család is telenoros)
ha a fenti csomagban részletre veszed a telót, akkor kifizetsz 2 év alatt több, mint 400ezer forintot.
ha megveszel egy KÁRTYAFÜGGETLEN GS7-et, az kb 200000 Ft plusz mellé mondjuk havonta eltelefonálsz 5000 Ft-ot, az 120000 Ft. Még mindig beljebb vagy 80e forinttal.
szóval szerintem csak a hülyék vesznek havi 18e részletre telefont.
324100 forint (5490 csomaggal) 2 évre az egész (mivel a telefon 17x 11960)
7490 csomagban meg 339761
Jah én nem eltelefonálnék 5ezret hanem, a net miatt kell, amúgy ha összeadom amit írtál nekem kemény 4100 forinttal fizetnék többet, az meg abba belefér hogy ne egyben keljen kiadni ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!