Nektek Lassú az Iphone 4s?
Figyelt kérdés
szeretnék rendelni, és gondolom megkérdem mik a tapasztalatok 2016 ban. :) ?2016. nov. 2. 09:55
1/8 anonim válasza:
Mit akarsz rendelni, gyorsaságot a telefonhoz?
2/8 A kérdező kommentje:
Nyílván telefont szeretnék rendelni.. -.-
2016. nov. 2. 10:04
3/8 anonim válasza:
4s-t már semmiképpen szerintem. 4 éves telefon, hamarosan megszűnik a támogatottsága is, és már tavaly is döglassú volt
4/8 anonim válasza:
Szvsz ne vegyél 4s-t, max ha csak telefonálásra veszed, de akkor is csak iOS 7.x rendszerrel, használtan.
5s kb. az utolsó ami még ajánlott, kis jóindulattal. De az is csak használtan. Újonnan már nem éri meg venni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 értelmes választ! :)
2016. nov. 2. 11:07
6/8 anonim válasza:
Barátnőmnek 4S van, 2 és fél éves, 9.5 IOS van rajta, persze lassabb, mint a ma elvárt teljesítmény, de ő csak telefonál és Indexet olvas vele, arra jó, netezésre már nem. Maga a telefon nem lassú amúgy, mindent azonnal megnyit, a progik bezárásával van gond.
De csatlakozom az előző hozzászólókhoz, mert 5S még ugyan jó, de nem tudjuk meddig, én már minimum SE-t javaslok, ha elég a 4"-os kijelző.
7/8 A kérdező kommentje:
jó lenne az Iphone
SE de 500$-dollár. :(
2016. nov. 3. 13:30
8/8 anonim válasza:
Nekem is drága, de tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!