Melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy J3 vagy Samsung Galaxy Core Prime? A J3 drágább, azért drágább mert tobbet tud vagy mert a Core Prime régebbi?2016. nov. 1. 08:02
1/8 anonim válasza:
A J3 azért drágább mert újabb. Igazából ugyan annyit tudnak.
2/8 anonim válasza:
Ha már választani kel, akkor már j3!
nem próbáltam, nekem j5 (2015) van
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.:)
2016. nov. 1. 08:08
4/8 anonim válasza:
37 a Vernee Thor, az mind a kettőt megeszi reggelire.
5/8 anonim válasza:
Vernee Thor +1
Mind a Core Prime, mind a J3 max dísznek jó, ha mindenképpen Samsungot akarsz akkor a Note illetve az S széria termékeit nézegesd.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem az én penztárcámhoz valóak a drágább samsungok, egyébként mindenféleképpen samsungok szeretnék, mert abban még sosem csalódtam, ismerem a márkát és nem hiszem, hogy olyan rossz lenne a Core Prime meg a J3, megkerdeztem néhány ismerosomet és nem tudták rosszat mondani.:)
2016. nov. 1. 13:18
7/8 anonim válasza:
Rossznak nem rosszak csak kb. 1,5x annyiba kerülnek mint amennyit érnek.
8/8 anonim válasza:
Még dicsérték az ismerőseid, de kíváncsi vagyok, hogy kb fél év múlva változni fog e a véleményük..
Kedves Kérdező, szerintem hagyd ezt a 2 telefont, ebben az árkategóriában vannak sokkal jobb, kínai telefonok, amikkel a közhiedelemmel ellentétben semmi baj nincs (legalábbis amíg a normális kínai márkák közül válogatsz, pl Xiaomi, Vernee, ect..) annyi a lényeg, hogy magyar garanciával vásárold, és így ha beütne a baj, akkor kicserélik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!