Melyik telefon a jobb?
Lenovo P70 vagy P90 között gondolkodok, árában elég sok eltérés van, de nem tudom hogy a 8 magos 1,7Ghz vagy a 4 magos 1,83Ghz a jobb...
Az olyan válaszokkal kíméljetek hogy mindkettő sz*r, vegyek másikat...
Most miért akarod magadat kínozni?
Persze, hogy a P90 a jobb, de mi ez a makacskodás, hogy csak ez a kettő jöhet szóba? Megnéztem és a Lenovo P90, Android 4.4 operációs rendszerrel kapod. Most komolyan - ez mára már elavult. Google már, a 7.0-ás Android verziónál tart - igaz, nagyon kevés okostelefon van, ami már ezzel kapható, de viszont a 6.0-ás verziójúból, már egyre több.
Ha jót akarsz magadnak, akkor veszel egy másik okostelefont, ami ezerszer jobban lepipálja őket és olcsóbban is megúszód. Gondolok én a Xiaomi Redmi 3S Prime okostelefonra, aminél 55K-t kell kicsengetned (+1000 Ft a futárszolgálatnak).
"Az olyan válaszokkal kíméljetek hogy mindkettő sz*r, vegyek másikat..." - már bocs, de ettől nem fogsz mentesülni. Luxos 60K-t kiadni egy ilyen telefonért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!