Iphone 6 vagy Iphone SE?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni hogy melyik lenne a jobb mivel a SE-nek jobb a kameraja meg majdnem olyan mint egy 6s csak i5 kinezetbe.
A 6 pedig azert tetszik mert pont jo a merete ami meg ugy kezre esik de a SE nekem olyan kicsinek tunik.
A 6s tudom hogy majdnem a ketto kevereke de azt nem szeretnek venni.
2016. okt. 29. 06:01
1/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy fiú vagy vagy lány,de én nem vennék 4"-es telefont. Olyan érzetem van,mintha nem lenne semmi a kezemben,félek,hogy elejteném. Szerintem veled is ez lenne. Nekem soha nem volt kicsi telefonom,nem tudnék visszaszokni.
2/7 anonim válasza:
Kis mijelzos, ennyi hatranya van csak, gyakorlatilag meg sokkal jobb hardvere van es meg olcsobb is, mint a 6. En kompromisszumot tudnek kotni a kijelzomerettel, de ezt egyenileg kell eldonteni. En is 5 colos telot hasznalok, de ha iphonet vennek csak az SE johetne szoba ar/ertek aranyban a legjobb iphone szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ha megfelel a 4" akkor SE, a jobb hardver miatt, ha meg nem, akkor a 6, ennyire egyszerű.
4/7 anonim válasza:
Amúgy,szabad kérdezni,hogy 6s-t miért nem szeretnél venni? Mind két fent említett készülékből kimaradt a 3D touch,ami amúgy nagyon hasznos kis cucc,és az új iOS10-el még jobban ki lehet használni. És jobbak a kamerái is.
5/7 anonim válasza:
A 3d touch erdekes nodon szinte minden magyar tesztelo szerint hulyeseg es ertelmetlen.
6/7 anonim válasza:
Minden magyar tesztelő alatt kiket értesz? Magyarósi Csaba szerint jó,szerintem is.
7/7 anonim válasza:
Magyarosi Csaba szerint pont, hovy sz.r es ertelmetlen. Tobbek kozt ra is ertettem, nezd meg a videojat, egyertelmuen sz.r szerinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!