IPhone 5 vagy Microsoft Lumia 650?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 14:47
42/53 anonim válasza:
Dehogy nem. De nyugtatgasd csak magad, saját magadat csapod csak be.
43/53 anonim válasza:
Igen, megnyugtat az hogy a microsoft arra törekszik hogy minnél jobb legyen, az alma meg arra hogy minnél többet adjon el. Amúgy meg ha azt mondod hogy a windows 10 mobilet nem fejlesztik tovább nem nagyot, hatalmasat tévedtél
44/53 meszike91 válasza:
"a microsoft arra törekszik hogy minnél jobb legyen"
Elég sokat hallgatam ezt a dumát a windows phone-os időkben. Egy idő után meguntam. Szerintem ez lesz veled is.
45/53 anonim válasza:
Értsd már meg. Windows phonera nincs több fejlesztés. Annak vége van. Az utódját a w10m et meg addig fejlesztik amég az asztali windows 10 et. Mert tudhatnád hogy az alapjuk (onecore) közös
46/53 meszike91 válasza:
Nem tök mindegy hogyan hívjuk???? Töklámpásnak is nevezhetnénk, attól még szar maradna.
47/53 anonim válasza:
#47 Hát de nem érted? A windows phone halott. A windows 10 mobile meg újjáéled. Ezen mi nem világos? xddd Szánalmas
48/53 meszike91 válasza:
Idióta! Csak a nevet változtatták meg, lényegében a wp folytatása. A nevet is azért, mert a wp név már egy kupac szánalom volt.
A windows 10 mobile halottnak a csók. Tényleg azt hiszed, hogy ez a foskupac valaha is jelentős részesedést fog szerezni?
49/53 anonim válasza:
#49 Ugye tudod, hogy csak poénból írtam? :D
50/53 anonim válasza:
#37 És ezekből melyik ingyenes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!