IPhone 5 vagy Microsoft Lumia 650?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 14:47
21/53 anonim válasza:
Csomót? Mennyi is volt az iphone 7?
22/53 anonim válasza:
267 ezer forint volt. Egyben fizettem ki. A pénzt úgy szereztem rá, hogy annak idején a tanulás sokkal fontosabb volt, mint bármi más, ezért most van nagyon jó munkám, és van felesleges 267 ezrem. De egy prémium kategóriás telefont meg kell fizetni, független tesztek alapján az iPhone 7 jelenleg a világ leggyorsabb telefonja.
23/53 anonim válasza:
Én meg 50 ezerért vettem egy olyan telefont ami tudja azt ami egy 250 ezres
24/53 meszike91 válasza:
Windows Phone-ra valóban nincs vírus, viszont személyreszabhatóságban sehol sincs az androidhoz képest.
25/53 anonim válasza:
#24 Tudja azt? Akkor majd szólj, ha letöltöd rá a YouTube alkalmazást. Megvárom :)
26/53 anonim válasza:
Mint írtam windows 10 mobilét használok és nem windows phonet. Melyik youtube-t töltésem le? Melyiket szeretnéd?
27/53 anonim válasza:
24, bármikor szívesen odateszem az iPhone 7-et az 50 ezres telefonod mellé, egy sebesség tesztre, megnézzük, hogy photo-videó szerkesztő alkalmazások hogyan mennek rajtuk, vagy például játékok. :)
28/53 anonim válasza:
Az eredetit. Csak mert nincsen rá, de sok sikert hozzá
29/53 anonim válasza:
Amúgy meg nem 250 ezer, hanem 267 ezer, ahogy már írtam.
30/53 anonim válasza:
Eredeti nincsen rá, mert a microsoft jobbat tudott csinálni. De NEM 1 hanem több app is van erre így lehet válogatni amik úgyan azt tudják mint az eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!