Mobiltelefont első bekapcsolás előtt fel kell tölteni?
Figyelt kérdés
Iphone SE-t vásároltam és kicsomagolása után bekapcsolhatom vagy javasolt ha előbb feltöltöm majd ha 100% akkor leveszem és használom? Azt tudom hogy nem kell 12 órákat tölteni meg azt is tudom hogy ne merítsem kikapcsolásig.2016. okt. 28. 11:26
1/12 anonim válasza:
Tetszés szerint.
Vagy használod, vagy töltöd, vagy amit akarsz.
Nem lesz egyik módszerrel se baja.
Hogy mi a legjobb?
50%-ig feltöltöd és kikapcsolva száraz hűvös helyen tárolod, 4-5 havonta ellenőrzöd.
4/12 anonim válasza:
jaaaah 50% feltölt majd kikapcs 10 évet biztos működni fog,garantált!
5/12 A kérdező kommentje:
Komoly választ is kapok?
2016. okt. 28. 11:52
6/12 anonim válasza:
Komoly valasz:
1. Az iPhone SE-t (vagy barmelyik iPhonet) ha ranyomod a toltore akkor magatol bekapcsol.
2. Ha nem nyomod ra a toltore csak bekapcsolod de az aksi ures akkor nem fog bekapcsolni >> vissza az 1.-es pontra.
Szoval, olyan sok lehetoseg nincs hogy el lehessen qurni.
7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem tudtam hogy ha rádugom töltőre akkor automatikusan bekapcsol. Így akkor gondolom kapcsoljam be és használjam.
2016. okt. 28. 15:48
8/12 anonim válasza:
Csak úgy működik a telefon, árammal.
9/12 anonim válasza:
"Így akkor gondolom kapcsoljam be és használjam."
Úgy is használhatod hogy nem kapcsolod be. Ajtótámasznak például.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ez a putri oldal ahol nem bírnak az emberek egy nagyon egyszerű kérdésre normálisan válaszolni és tényleg mintha retardáltak lennének a válaszolók le kell írni hogy értem a kérdést mert mindent de mindent félreértenek. Retardáltak
2016. okt. 28. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!