Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone első bekapcsolás...

Windows Phone első bekapcsolás, miket hogyan?

Figyelt kérdés
Megrendeltem első okostelefonomat egy Microsoft Lumia 550-et. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen beállításokat ( úgy tudom létre kell hozni egy Microsoft fiókat, vagy mit? PC-n Linuxot használok szóval még nincs ) kell elvégezni, illetve milyen alkalmazásokat érdemes mindenképp telepíteni? Ha valaki lépésről-lépésre leírná hogyan kell elvégezni a beállításait az első bekapcsoláskor azért nagyon hálás lennék! Előre is köszi!

2016. jún. 2. 18:47
 1/2 Boda Gergő ***** válasza:

Az első indítás a be kapcsoló gomb megnyomását követően akár 2-3percig is tarthat. Az első beállítás a telefon nyelve, majd a tartózkodási helyed beállítása, melyet egy újraindítás követ.

Ez után néhány adatvédelmi beállítás, majd a Microsoft fiók beállítása jön. A Microsoft fiók létrehozásánál adj meg egy létező e-mail címet és egy jelszót, születési dátumodnak olyat állíts be aminél 18 év felett leszel.

Ha ezekkel megvagy egy kb. 5 perces telepítő következik ami felteszi a szoftvereket.

Ha kész Használható is a telót. Amikor még telepits b messenger, Facebook, viber.

2016. jún. 3. 03:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszöm a választ! Időközben már megtaláltam a szükséges infókat a neten, de az idő intervallumokról szóló rész hasznos volt! Így legalább tudom meddig legyek türelemmel.
2016. jún. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!