Most venném életem első okostelefonját de melyiket?
Nincsenek nagy igényeim, fősuli miatt fb-n is kb naprakész kell lenni, mert van h tanár aznap mondja le az órát.. + már én vagyok elavult a Nokia C5-ömmel :D
Emagon nézegettem mik vannak max 30.000 ig mennék el,de látom vannak olcsóbbak is, mit ajánlotok,akik hozzáértők vagytok?
Ezek tetszettek meg:
Emag-ot kerüld, ha nem szeretnél negatív tapasztalatot.
Lumiakat ajánlanám, ha nem mond le róluk a MS, így maradtak az Android okostelefonok:
Itt megadtam egy pár kritériumot, persze itt, már erősen kompromisszumot kell kötni, de szerencsére itt is megtalálhatóak a Meizu és a Lenovo egyes példányai. 90 Euro, bőven 30.000 Ft alatt van, de ezek külföldi Webshopok kínalatai.
Sony E-t ne saját tapasztalat használhatatlan, elején jó lesz pár hónapig max fél év... Nekünk annyira elfajultak a dolgok, hogy telefonáltam vele nem hívott, szétkapcsolt,hívás közbe újraindult mobilnetem be se kapcsoltam rajta mert biztos meghalt...
Sajnos csak annyit tudok mondani hogy 30.000-ért ne... Sajnos ez az olyan eszköz amit ha nem szeretnél eret vágni, megőszülni, folyton idegeskedni, kellemetlenségekbe botlani és szervízbe járni 3-4 hetente minimum, akkor megérné egy jobb drágább és megbízhatóbb készüléket nézned.
9#
Kicsit nyisd ki a szemed.
Ennyiért ez a létező legjobb teló.
És garanciával adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!