Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám eladni az IPhoneomat?

Figyelt kérdés
Van Egy IPhone 5 keszülekem el szeretném adni de nem tudom mennyiért lehetne eladni.70-75öt ér?

2016. okt. 25. 21:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kilences, jogos elirtam, tenyleg annyi, amennyit hajlandoak fizetni erte, csak sajna a masik oldal meg nem hajlando adott osszegnel lentebb adni. Igy pl hiaba adnek erte csak 30-35-ot pl, az elado nem megy le addig, mert tudja hogy a neve miatt mas 40-45-ot is megad erte. Szoval, ha a korrektseget nezzuk, es en eladnek egy iphone 5-ot akkor 35 kornyeken arulnam, ennyiert mrg jol jar vele aki megveszi, de ha a sajat erdekem nezem, akkor 50, mert tudom, hogy ennyiert is viszik.
2016. okt. 26. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Na szoval kisse erthetetlen volt, de azt akartam kihozni belole, hogy mindig lesz olyan, aki hajlando annyit adni erte, amennyiert aruljak, erre hajaznak a tulajok, akik dragan adjak.
2016. okt. 26. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:

"...Na szoval kisse erthetetlen volt..."

Értem, hogy mit akarsz mondani és valóban erre írtam, hogy mindig lesz egy-egy mazsola, de kérdés, hogy mi a több a kínálat vagy ezen az áron a vevő. Szerintem a kínálat több és sokan inkább beállítják a sarokba, de nem adják el 50 alatt.

Na mindegy is, mert elkanyarodtunk a kérdéstől ezzel már és szegről végre egyről beszélünk.

2016. okt. 26. 21:25
 14/14 anonim válasza:
attól függ milyen állapotban van. De mondjuk az enyém független, 3 éves de most cseréltek benne aksit és nagyon szép állapotban van. 38 ezerért vettük.
2017. jan. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!