Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám eladni az IPhoneomat?

Figyelt kérdés
Van Egy IPhone 5 keszülekem el szeretném adni de nem tudom mennyiért lehetne eladni.70-75öt ér?

2016. okt. 25. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hahahaha :D
2016. okt. 25. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
45%

Inkább 50 körül.. nézz körül,hogy ki mennyiért adja el, és szúrd be mondjuk a legdrágább és a legolcsóbb közé.

[link]

[link]

2016. okt. 25. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Ha nagyon jó állapotban van (karcmentes, mintha új lenne), akkor 50k-ért simán el tudnád adni.

Viszont, ha azért látszik rajta, hogy használt, akkor egy 40 ezerért simán mehet, az alá pedig ne menj.

2016. okt. 25. 21:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én újonnan is kétszer meggondolnám a 50ezret érte. Tudom ott az alma, de egy 2012-es modellről beszélünk amit akkor már megszorongattak a technikailag a konkurensek (nexus). Most 2016 vége van.
2016. okt. 25. 21:43
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Általában egy jól működő iphonet akkor ad el a gazdája, ha az akkuja már döglődik. A tied akkumulátora milyen állapotban van?
2016. okt. 25. 21:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs.
2016. okt. 25. 22:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Bazzz, hogyhogy 75-ert? 88-ert mar lehet kapni 5S-t, zsir ujat. Olyan 40-ben gondolkozz.
2016. okt. 25. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Jaja a kozepar 45-50 ezer. Annal tobbet nem nagyon erdemes erte adni. En iphone parti vagyok, es tudom, hogy senki megy ennel alabb, de igazabol az 5 a tudasat tekintve ma mar 35-40-et erne max, de ugye mindennek annyi az ara, amennyiert aruljak, es ilyen olcson a neve miatt senki nem arulja. Viszont 40-ert jobb, mint egy ujonnan ennyiert kaphato keszulek.
2016. okt. 26. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:

"... de ugye mindennek annyi az ara, amennyiert aruljak, es ilyen olcson a neve miatt senki nem arulja. Viszont 40-ert jobb, mint egy ujonnan ennyiert kaphato keszulek...."

Alapvetően egyetértek a többi mondandóddal, de ezzel nem. Alap tétel, hogy mindennek annyi az ára amennyit hajlandóak fizetni érte (és nem amennyiért árulják és nem megy el).

Másrészt habár valóban jobbak a iPhone 5 képességei, mint az átlag 50 ezer alatti készüléknek (de ez se igaz már mindegyiknél!) azért azt nem szabd elfelejteni, hogy egy ilyen teló átlag élettartama 2-3 év, már pedig a használtan eladottak többsége bőven benne van ebben. Szóval tulajdonságra lehet, hogy megéri az árát, de a használati időre kivetítve már nagyon nem.

Persze mindig akad olyan mazsola, aki megveszi, mert alma, de hát valamiből tanulnia is kell az embernek.

2016. okt. 26. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 25ezernél nem adnék érte többet!

Amúgy meg szerintem ha jó állapotban van akkor simán eladod 40ezerért valakinek.

2016. okt. 26. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!