Honor 8 vagy Samsung Galaxy S7 Edge vagy Huawei P9/P9 Plus?
Üdv,
Nos próbáltam P9-et is,pár hónapig viszont egy sokban hasonló Mate 8-at használtam teljes megelégedetséggel.Nagyon stabil 'kis' telefon! Masszív,jól összerakott ,vajpuhán futó rendszer.Rosszat nem tudnék róla mondani max a keretéről,amit ha azt szeretnéd hogy sértetlen maradjon nem árt fokozottan vigyázni rá.(A vágás élei)
Viszont a most használt S7 edge pofásabb,szebb képpet ad és ez is szuper gördülékeny.Bár az Emui talán méginkább.
Ennek ellenére szerintem is az S7 a legjobb döntés ezek közül!
Ez a kérdés szerintem csak pénz kérdése és az is biztos ,hogy nem minden a pénz. Az bosszantó pl hogy kollégám megvásárolta sok pézért az S7 EDGE telót és amikor kellett készíteni 12 fotót egymás után akkor az jött hibaüzenetként hogy túlmelegedett a proci vagy valami vezérlője a lencsének és pihentesse kicsit... és nekem kellett a 2012-es 997d telómmal befejeznem a fotókat. A szervízben azt mondták , hogy mivel garis ki tudják cserélni azt a valamit de ugyan ez lesz a baja.Egyébként egy szép teló de ugyan olyan szép a P9 és a Honor 8 is.
Egy szónak egy a vége a pénztárcád dönti el melyiket veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!