Samsung galaxy s7 edge vagy iphone 6s plus?
Ebben árkategóriában, miden telefon stabil (Beta verziójú rendszert futtató Nexus-okat kivéve ).
S7 szerintem jobb, mint a 6s Plus, de egyikkel se járnál rosszul.
Béta verziós nexust fölös említeni, úgyse tudja mi.
Csak annyi esik le belőle neki hogy "nem stabil".
Amúgy meg ha csak annyit csinálsz akkor nem hinném hogy teljesen indokolt lenne a felső kategória, de pont olyan mobilokat mondtál amit nem lehet összehasonlítani. Kb mint egy Bentley és egy felsőkategóriás BMW.
Amelyik tetszik neked, meg amelyik oprendszer jobban bejön.
"Amúgy meg ha csak annyit csinálsz akkor nem hinném hogy teljesen indokolt lenne a felső kategória"
Mert ez nem elég? Van ismerősöm, aki tényleg nem csinál semmi extrát, csak menőzésből veszi, én azért aktívan használom irodai funkciókra is meg mindent, amit csak tudok vele. Csak a felső kategóriás android ismeretlen még nekem, a középkategória nagyon gyatra sajnos, ezt tapasztalom e mostanival, de igazság szerint mégis androidot vennék, ha biztosra tudnám, hogy azon a szinten nem fordul elő semmiféle hiba. Az ujjlenyomat olvasó, és a nagy felbontású kijelző (minimum full hd, de a samsung nagyobb) alap, mert jobb, mint kóddal feloldani a telefont, illetve rendszeres e-mailezés, böngészés, esetleg játék, irodai appok, kamerázás stb menne vele, és ha ilyet veszek akkor minimum két évre veszem, de még akár három, (ugyebár az iphone 5s még mindig piacképes teló frissítésekkel stb, hiába régi). A középkategória meg fél év múlva elavul, és annyi. Ezért ragaszkodok hozzá. Sokat számolgattam, jobb egyszer kiadni érte 160 ezret három évre, és normálisan használni, mint félévente cserélni a negyven ezres telefonokat, mert mind belassul, gyenge hardver van benne stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!