Corby? Vegyek ne vegyek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a samsung corbyról ? mert nagyon szeretnék ilyet.és azt is szeretném tudni hogy ingyen tudok raj facebookolni ? mennyibe kerül ?2010. ápr. 26. 20:57
11/15 A kérdező kommentje:
hátnemtudom.:S még gondolkozok.ésköszi :)
2010. ápr. 30. 20:20
12/15 anonim válasza:
Komlyan...Szerintem nem arra volt kíváncsi a kérdező,hogy hogy néz ki azt ő is látja:)...
13/15 A kérdező kommentje:
igaz :) amúgy nekem a kinézete tetszik
2010. máj. 22. 21:44
14/15 anonim válasza:
Nehogy meg vedd! Nekem volt ilyenem,és tényleg ocsmány kinézetű,elég lassú,valóban kicsi az érintő felülete,és van,hogy rohadt drága! Csak én 10 évesen(most 12 vok!) nem tudtam,hogy ez nem vmi jó,és hogy nem fog megfelelni az igényeimnek! Szóval sztem ne vedd meg! Eléggé szar! Azon a szappanos dolgon jót röhögtem!
15/15 A kérdező kommentje:
nem vettem úgyse ezt még 2 éve írtam ki :D
2012. márc. 22. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!