Corby? Vegyek ne vegyek?
gagyi, fos, szar. :) azért csinálták hogy legyen opylannak is érintőse, akinek csak az érintő miatt kell, és nincs pénze.
gagyi fos. kinézetre jó, sőt, még ott se annyira.
ne vedd meg,mert nem éri meg.
És am nem tudsz rajta ingyen facebookozni mert nincs benne wifi.
Nekem Corbym van, és nagyon szeretem. Nem tudom, mi a problémája mindenkinek vele. Nekem ugyan nincsenek nagy igényeim, csak hogy szép legyen a telefon, lehessen rajta zenét hallgatni, lehessen rá képeket tölteni és lehessen telefonálni. Szerintem a fényképezője pont elég egy telefonba, jó az érintőképernyője is, nekem teljesen megfelel minden.
Facebookozni nem tudsz rajta ingyen, játékok nincsenek rajta, az ára pedig több mindentől függ, például a t-mobilnál: [link]
De az interneten mindent megtalálsz róla! Szerintem ha tetszik, akkor ne törődj azzal, hogy ki mit mond, hanem vedd meg nyugodtan. Ízlés dolga az egész. :)
Ha bármi kérdésed van még, akkor írd le nyugodtan, szívesen segítek!
azért rossz mert: kinézetre is ocsmány, akkor kicsi az érintőfelülete, 2Megapixeles kamera...
egy ami jó benne az a memória de ennyi.
Hát szerintem az, hogy kinek tetszik a külseje és kinek nem, az ízlés kérdése, szerintem szép, mert imádom az élénk színeket. De a külseje miatt nem mondanám egy telefonra se, hogy rossz.
Kevés lenne 2 Megapixel egy telefonba? Hát nem tudom, ilyen kicsi kamerák esetén nem is nagyon van értelme több Megapixelnek, mert már a mérete miatt sem lehet profi képeket csinálni. Szerintem a jobb képekhez ott van a fényképezőgép. :)
És azt nem igazán értem, hogy kicsi az érintőfelülete. Nagyobb legyen az egész telefon?
Mindegy, nagyon köszi, hogy leírtad, legalább most már van fogalmam róla, hogy miért gyűlölik ennyien. Engem nem győztek meg ezek az indokok, nem tudom, hogy a kérdezőt meggyőzték-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!