Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3gs megéri az árát?

Iphone 3gs megéri az árát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most nem nagyon. Nyáron jön a 4G, utána fog esni a 3GS ára is.
2010. ápr. 26. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
De a funkciói alapján ér annyit amennyiért árulják vagy csak drága de nem is tud jóformán semmit?
2010. ápr. 27. 07:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az, hogy nemtud semmit, azért baromi nagy túlzás, de persze kinek mi éri meg3! A 3G hardveresen jobb, gyorsabb vmivel, mint a 3G-s, de gyak uyganazokat tudja (ez rohadt sok minden, jailbreak utá annyi mindent tehetsz rá h na, pl rengeteg alkalmazás, játék, gps meg a többi hasznos cucc)Csak uyge hát annyi, h a legújabb szoftverek ált már csak a legújabb modellekre fognak kifjönni, értelmszerűen. De ettől a 3G még ugyanúgy jó.
2010. ápr. 27. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem 20-30 ezer forintal lehetne olcsóbb mert ugyan azokat tudja mint pl:.a samsung i5700 galaxy spica és a felébe kerül ez mint az iphone.jó az iphone ba van néhány eltérés meg más de sztem nem éri meg az árát.

Amerikába 50ezer forint.

2010. ápr. 27. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha olyan csomagban veszed akkor szerintem meg éri, persze csak ha azt le is beszéled. Egyébként érdemes meggondolnod pár dolgot:

-Csak úgy nem tudsz rá telepíteni semmit. Csak a hivatalos AppStore-ból lehet programot rakni rá. JailBreakelni lehet a telót, de sztem a 3Gs újabb verzióinál nagyon sok szívással jár (+garivesztés)

-Nem támogatja a flasht és nem is fogja. (Youtube van) Ezt a többi hasonló árú telefon már réges rég tudja.

-Szerintem sokkal kevésbé "értelmes" a menüje, mint pl. egy HTC-nek. Ennek javaslom nézz utána.

-Amitől én kicsit kibuktam, hogy Bluetoothon nem tudsz gyakorlatilag semmit sem küldeni/fogadni, max másik iPhone-nak, vagy Mac gépeknek.

De szerintem baromi látványos telefon, ha nem szereted nagyon bütykölni az ilyen telókat, garantáltan imádni fogod. Kb. 15 perc alatt függőséget okoz, le se fogod tenni! Nem vicc!

2010. ápr. 28. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:

sorry, *megéri

a többiért is elnézést

2010. ápr. 28. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Itthon túlárazott minden apple termék sajnos. Szuper kütyü de az ára töredékéből is már egész szép laptopot vásárolhatsz, vagy ha telefon kell kifejezetten akkor egy igen jó telefont vagy PDA-t.
2010. máj. 17. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. nekem volt 2g, 3g, és most 3g-s. elötte mindig nokiáim voltak. Az iphone olyan felhasználóbarát és annyira sok dolgot tud, hogy semmiért sem cserélném el. Amit az eggyik előző ember irt: tényleg csak apple store bol lehet leszedni játékot ha nem csinálsz jailbrake et de ott is több 10.000 ingyen játék és alkalmazás van. nagyon sok mindent tud alapból amit meg nem tud le tudod szedni programnak. És nem si értem az elözö egyik embert. A 3gs gyorsabb mint a sima 3-g ez az eggyik külömbség valamint van még benne iránytű, 3,2mp-s autofocus os kamera ami video felvételt is tud és még egy két aproság. Szerintem mindenképp megéri az árát föleg ha kihasználod. Remélem segítettem
2010. máj. 31. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:

nem éri meg... ez olyan mint a sony ericsson 395 kijött 35ezerér most megnézed: 20-23körül van

595: 40ezer most 23ezer

és csak 1 éve jöttek ki! majdnem a felére csökkent az áruk.

és az iPhone azér iPhone mer apple, meg machinfos, meg "amerikai" és húdemenőő...

2010. jún. 21. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:0

Te hülye vagy. Előbb próbáld ki,és aztán dumálj!

2010. jún. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!