Iphone 3gs megéri az árát?
Szerintem 20-30 ezer forintal lehetne olcsóbb mert ugyan azokat tudja mint pl:.a samsung i5700 galaxy spica és a felébe kerül ez mint az iphone.jó az iphone ba van néhány eltérés meg más de sztem nem éri meg az árát.
Amerikába 50ezer forint.
Attól függ, ha olyan csomagban veszed akkor szerintem meg éri, persze csak ha azt le is beszéled. Egyébként érdemes meggondolnod pár dolgot:
-Csak úgy nem tudsz rá telepíteni semmit. Csak a hivatalos AppStore-ból lehet programot rakni rá. JailBreakelni lehet a telót, de sztem a 3Gs újabb verzióinál nagyon sok szívással jár (+garivesztés)
-Nem támogatja a flasht és nem is fogja. (Youtube van) Ezt a többi hasonló árú telefon már réges rég tudja.
-Szerintem sokkal kevésbé "értelmes" a menüje, mint pl. egy HTC-nek. Ennek javaslom nézz utána.
-Amitől én kicsit kibuktam, hogy Bluetoothon nem tudsz gyakorlatilag semmit sem küldeni/fogadni, max másik iPhone-nak, vagy Mac gépeknek.
De szerintem baromi látványos telefon, ha nem szereted nagyon bütykölni az ilyen telókat, garantáltan imádni fogod. Kb. 15 perc alatt függőséget okoz, le se fogod tenni! Nem vicc!
sorry, *megéri
a többiért is elnézést
nem éri meg... ez olyan mint a sony ericsson 395 kijött 35ezerér most megnézed: 20-23körül van
595: 40ezer most 23ezer
és csak 1 éve jöttek ki! majdnem a felére csökkent az áruk.
és az iPhone azér iPhone mer apple, meg machinfos, meg "amerikai" és húdemenőő...
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:0
Te hülye vagy. Előbb próbáld ki,és aztán dumálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!