Érdemes iPhone 5s-re frissiteni az IOS 10-et?
Figyelt kérdés
Mit kell csinálni, hogy ha nem tetszik, hogy vissza jöjjön a régi rendszer?2016. okt. 22. 22:45
1/8 anonim válasza:
Nem, lassítani fogja és gyorsabban meríteni.
Visszaállítani az előző oprendszert számítógéppel lehet és nem egy egyszerű folyamat, jobban jársz ha maradsz a 9nél.
2/8 A kérdező kommentje:
Neked is 5S-ed van?
2016. okt. 22. 23:00
3/8 anonim válasza:
Az iOS10ben van egy csomó hülyeség és egy két újítás. Pl Home Kit, vagy a BedTime.
4/8 anonim válasza:
Nekem is iPhone 5s-em van. Én frissítettem, szerintem klassz, érdemes kipróbálni, bár ezek az újítások nem annyira tetszenek
5/8 anonim válasza:
"Érdemes iPhone 5s-re frissiteni az IOS 10-et?"
NEM!
" Mit kell csinálni, hogy ha nem tetszik, hogy vissza jöjjön a régi rendszer?"
Semmit nem mehetsz vissza, marad az.
Legalábbis nekem nem jött be, egyrészt hiányzott a "csúsztassa el a feloldáshoz" dolog olyan szar, hogy 2x kell megnyomni a home gombot...
Új felületet kapott a zenelejátszó ami szerintem szar...
CC szintén pocsék lett akárhányszor a fényerőt/zene hangerejét változtattam volna el kezd lapozni, illetve kereklett.
Értesítésekről ne is beszéljek azok is kerekek és rondák lettek.
*egyéni véleményt hallották* *iPhone 6 tulaj*
6/8 anonim válasza:
őszintén szólva az ios10 nekem 6s-en sem tetszik nagyon. azt meg kimondottan utálom,hogy a messengernek meg a vibernek egyforma lett a hangja és nem tudom megváltoztatni
7/8 anonim válasza:
Ha frissítés a messengert akkor Soma értesítés hangja lesz. De ha csinálsz egy home+kikapcsoló resetet akkor helyre all es rendes hangja lesz a messengernek
8/8 anonim válasza:
a viberé is? mert leginkább az izgat, mert ott keres az, aki érdekel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!