Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s t szabad frissiteni?

Iphone 5s t szabad frissiteni?

Figyelt kérdés
kijott az IOS10 es mondtak hogy lett valami a keszulekukkel.nekem 2 es fel eve megvan az 5s em es 9.1 van meg rajta,sosem frissitem.Egy ido utan nem lesz kotelezo frissitenj?vagy ha mindig elutasitom a feissitest akkor megmaradhat ez meg igy evekig 9.1 en es hasznalhatom laggmentesen?:)

#mdfmdmdmd
2016. szept. 22. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
évekig nem biztos, mert lesznek olyan appok, amik majd előbb-utóbb az újabb ios-al lesznek kompatibilisek, de ettől még egy 9.1-el nem kell félned. úgyhogy, ha szeretnéd nyugodtan hagyd úgy, ahogy van. kötelező a frissítés
2016. szept. 23. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Haver lefrissitette, azt mondta minimalisan lassabb lett de neki nagyon tetszik az uj dizajn. Osszegezve: lassabb lett 1 kicsivel 2 (egyeni velemeny) viszont szebblett.
2016. szept. 23. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 6om épphogy gyorsabb lett kicsit szoval tényleg egyéni a dolog , és nekem a dizájn nem tetszik főleg a zene lejátszó az úgy gusztustalan ahogy van
2016. szept. 23. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Meglepő, de másodlagos telefonomat(iPhone 5) frissítettem IOS 10-re, és azt tapasztaltam, hogy talán még kicsit olykor gyorsabb is lett.

Őszíntén meglepett, 4 éves telefon és teljesen használható.

Emlékszem szegény iPhone 3G-m 2011-ben már mennyire lassú volt, pedig akkor csak 3 éves volt a telefon.

De én a helyedben néznék róla Youtube videókat, és aszerint eldönteni.

2016. szept. 25. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!