Milyen telefont vegyek? 180ezertől.200ezerig.
Szia!
Összeválogattam neked az okostelefonokat:
Innen az LG G5 került ki győztesen (kb. 125.000 Ft-tól):
Ott van még a Samsung Galaxy S7 (+Edge), de az ki van lőve.
OnePlus 3 - ami még mindig nagy pontszámot kapott és sokkal olcsóbb (125.000 Ft körüli áron):
Itt van még a Lenovo ZUK Z2 Pro, aminek már 6 GB RAM-al kapható (kb. 95.000 Ft-tól):
Nem tudom, miért nem jöhet szóba, de a Huawei-nek is vannak jó készülékei - Huawei Mate 8 (kb. 123.000 Ft-tól):
Huawei P9 Plus (kb. 177.000 Ft-tól):
Huawei Nova (kb. 100.000 Ft-tól):
Az ASUS-nak is van, 6GB RAM-al szerelt okostelefonjai:
Asus ZenFone 3 Deluxe (kb. 190.000 Ft):
Asus ZenFone 3 Ultra (kb. 177.000-tól):
és a sima Zenfone 3, 4 GB RAM-al (kb. 100.000 Ft-tól):
ZTE Axon 7 (kb. 115.000 Ft-tól):
Vernee márkától is vannak készülékek - tőle éppen kettő is - Apollo Lite (kb. 58.000 Ft-tól):
Mars (kb. 55.000 Ft-tól):
Ha meg kiveszem a B20 támogatást, akkor olyan készülékek kerülnek elő, mint a Xiaomi Mi5s Plus (kb. 130.000 Ft-tól):
Huawei Honor V (kb. 105.000 Ft-tól):
ZTE Nubia Z11 (kb. 182.000 Ft-tól):
Illetve a Meizu MX6 (kb. 67.000 Ft-tól):
Meizu Pro 7 (kb. 166.000 Ft):
Megjegyzem, hogy ezek, külföldi webshopok ajánlatai, érdemes körbenézni a magyar ajánlatok között, illetve az Eustock oldalán is.
Az iPhone&Samsung kilőve - még, csak - csak megérteném, de a Huawei-val meg mi a baj? Én csak annyit látom, hogy kicsit drágábbra lövi be a telefonjait.
Remélem tudtam segíteni (bár neked kell eldöntened, mik a szempontjaid, mi éri meg).
5-ös vagyok:
Kérdező - szívesen, de azért érdekelne, hogy miért nem jó a Huawei? Csak azért, mert ebben az árkategóriában, már simán hozzájuthatsz, nagyon jó Huawei okostelefonokhoz is.
Ami még kimaradt, az Alcatel két új okostelefonja:
Idol 4 és Idol 4S - bár a visszajelzések alapján, a 4S igazi teljesítményét, a VR adja. Ezekhez, bőven 150.000 Ft alatti összegért hozzá tudsz jutni. Teszt: https://www.youtube.com/watch?v=YXglmTqUJfY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!