Mire lehet használni egy iphonet?
...👆🏻Mondja a főokos.
"Annyi mindenre nem lehet, mint egy Androidost" <- Anyukám, melyik androidos telefon tud többet, mint egy iPhone? Csak egyet mondj, nem kell többet, csak egyet.
Fogadjunk, hogy te is az "utáljuk az almafanokat" típusú emberek körébe tartozol, akinek még sosem volt iPhoneja, de azért fújja a magáét.
A legszomorúbb ebben az, hogy ezt sok ember olvassa, és van köztük olyan hasonló gyengeelméjű, aki ezt el is hiszi.:):)):)))
"Melyik androidos tudd többet, mint egy iphone?,,
Bármelyik, ha olyan funkciót veszel alapul, amit az iphone nem tud.
Nekem fontos a cserélhető aksi. Hoppá az LG G5-ben az cserélhető. Már is mondtam egyet. Vagy én szeretem, ha egy telefon remek ár-érték arányú, mint a oneplus 3. Nahát ez már kettő telefon, de ezt estig sorolhatnám.
De nem akarok vitatkozni, nem fecsérlem az időmet egy agy mosott almafanra mint te, második.
Kérdésre a válaszom:
Többség alapfunkciókra használja, mint bármely más okostelefont. (facebook, böngészés, youtube, intagram, gps, játszás, zenehallgatás, fotózást...stb.)
Amúgy tök értelmetlen az android vs. iphone vita olyan szempontból, hogy a nagy gyártók mind drágán adják a telefonjaikat.
Egy új Galaxy vagy Xperia is csillagászati áron megy, szerencsére ott vannak az olcsó de minőségi kínai telefonok, Xiaomi, Oneplus amik minden szükséges tudást hoznak fele-negyed annyi áron.
Amennyire tudom az iphone-ba épített blutooth nem nagyon kompatibilis sok eszközzel.
Nem lehet bele memóriakártyát tenni és azt cserélni.
Nem lehet USB mass storage device-ként használni és szabadon file-okat másolni.
Akku cseréhez szervizbe kell vinni (vagy otthon mókolni).
Mindez sok esetben visszatartó tulajdonság...
"Annyi mindenre nem lehet, mint egy Androidost"
Ebben nem értek egyet, igaz jailbreak kell utána kb ugyan olyan olyan lesz mint egy rom cserélt android, annyi kivétellel, hogy ezt nem kell havonta újrarakni mert belassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!