IPadet vagy más androidos tabot vegyek?
Ipad mindenképpen.
Volt egy olcsóbb 15 ezres androidos tabletem. Nagyon sz.r volt. Állandóan lefagyott, többet volt szervízbe mint nálam. Aztán kaptam egy Asus tabletet, 40 valahányezer volt ha jól tudom. Nem sokkal jobb, már volt szervízbe is. Lefagy, nagyobb játékokat ha leszedek az egész szinte használhatatlan. A páromnak Ipadje van azzal így sose jártam még.
A zartsaga es a korlatai miatt nalam iOS ki van zarva, szoval en mindenkepp Androidot valasztanek.
Par eve vettem a szuleimnek egy Nexus 7-est, gyonyoru kijelzoje van, es eleg jol elboldogulnak vele. Az igaz, hogy low-end kategoria csak Androidbol van, de ott is ki lehet fogni nagyon jokat kicsivel tobbert. iOS-nel persze van egy aktualis tipus, a valasztas szabadsagat meg az adja, hogy megveszed-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!