Miért tölt lassan a telefonom?
Figyelt kérdés
A gyári töltőm elveszett, ami 2A-es volt, ezért egy ideig egy 550mA-es volt ezért us töltótte fel lassan a telóm. De most vettem egy 2.1A-es univerzális töltőt, A+ dual usb töltő a neve, emag ról vettem. Na most így sem tölt gyorsabban a telefon hiába használom a 2.1A es kimenetet. Mi lehet a probléma? Előre is köszi.2016. okt. 19. 06:54
1/9 anonim válasza:
Elvileg van kétfajta quick charger szabvány, ami a gyorstöltést teszi lehetővé.
Nem mindegyik telefon és töltő kompatibilis ilyen szempontból, sajnos.
2/9 Alex Fly válasza:
A kérdés, hogy valójában hány Amperrel tölt. Én is vettem olyan "2,1 A-es" töltőt, melyből jó ha a tizedével jön a delej.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor a quick charger lehet a ludas, mert a töltő az jó, hiszen a külső akksit gyorsan feltölti. 20.000mAh-s az akksi és ugy 7-8 óra alatt feltölti teljesen. Csak sajnos a külső akksi sem tölti gyorsabban, pedig az is 2.1A s. Na miind1, előbb utóbb talán megszokja a teló, és egy picivel gyorsabban tölrődik majd fel :D
2016. okt. 19. 15:52
4/9 A kérdező kommentje:
Akksi neve YooBao Master M20.
2016. okt. 19. 15:54
5/9 anonim válasza:
Utána kelene nézni hogy azon a külső akkumulátoron melyik quick charger chip van, vagy inkább telónak kellene utánanézni ha meg lehet találni hogy melyik quick charger szabványt támogatja és olyan töltőt kellene venni.
6/9 Alex Fly válasza:
A töltést a telefon szabályozza. Az áramforrásnak csak annyi a dolgan hogy biztosítsa ehhez a craftot. Semmi köze a quick charge vezérléséhez.
Esetleg másik kanóccal nem próbáltad? Az is vissza tudja fogni... És ha eredeti YooBao a töltő, az megbízható...
7/9 anonim válasza:
Elektronikai szakemberek írták hogy a töltőben 2 fajta quick charger IC lehet, ezért gondoltam hogy lehet hozzá köze hogy mely szabványt támogatja.
8/9 anonim válasza:
Írták, hogy a telefon is kommunikál a töltővel, kidézet:
Nem annyira a feszültséggel van gond, hanem a kommunikációra sajnos többféle versengő szabvány van, az egyik pl:
Mivel nem értek hozzá, ezért hiszek annak amit írnak.
9/9 A kérdező kommentje:
Doogee F5 telefonom van. Azt nem tudom melyik quick charge an benne.
2016. okt. 20. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!