Googl Pixel vs. Apple iPhone 7?
Érdekelne ti melyiket választanátok a 2 közül, Apple iPhone 7 vagy Google Pixel?
Nyugodtan írhatjátok az iPhone 7 Plus-t és a Pixel XL-t is, ha inkább azok közül választanàtok!
#11: nem értetted a lényeget. Nexusnál sosem volt a támogatás olyan komolyan véve, mint iOS esetén. A főverziók max 1.5 évig jönnek ki, biztonsági frissítés 3-ig - nekem egy 3 éves 5s-em van, és köszöni, jól el van iOS10-zel, és borítékolni lehet, hogy 11-et is meg fogja kapni, azaz legkorábban 5 éves korában várhat támogatás nélkülivé. És a fenti hozzáállásra tett rá egy lapáttal a Pixel. Elhiszem, hogy fel lehet molyolni a ROM-okat, és utánaolvasással, mókolással meg lehetne oldani, de egyrészt ennek szoktak hátulütői lenni (ki garantálja, hogy elkészül a driver adott SoC-hez az újabb verziók esetén?), másrészt ez nem hivatalos.
#20 lehet, hogy kicsit nyersen fogalmazott, de abszolút igaza van: miután lehúztam 8 órát kódolással, egyetlen porcikám sem vágyik arra, hogy a telefonom lelkivilágát pátyolgassam, csak, hogy az üzembiztosan működjön, ismert sérülékenység nélkül legyen. És a kérdés arról szólt, hogy ki-ki melyiket választaná a kettő készülék közül. Elhiszem, hogy neked a számomra megfelelőbb készülék szóba sem jöhet, de ez van, nem vagyunk egyformák.
Kicsit mintha eltértünk volna a tárgytól..
Hidd el nem megy rá az életem az Android moddolásra, de még ha rá is menne, hadd döntse már el mindenki magának hogy mivel tölti a szabadidejét...
(A lenézõ megjegyzést meg vegyük úgy, hogy nem olvastam.)
Csak szóltam, hogy közel sem akkora macera ez a dolog mint amennyire negatívan beállítottad.
Pontozással mi a sz*rért kell foglalkozni?
Azzal a vérpistikék élik ki magukat.
Én még annyit tennék hozzá hogy használja mindenki azt amit akar és legyen vele boldog.
Utolsó ez csak is szubjektív vélemény
2. Pedig nem igaz álítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!