iphone-t vennék, stabilabbnak tartom az ios-t, mint a droidot.
(btw, az ilyen kérdések csak arra jók, hogy a droid hívők porba pontozzák az ios hívőket és fordítva, itt is ez lesz)
2016. okt. 16. 19:08
4/30 anonim válasza:
iPhone 7-et. Pixel mellett csak a kamera összképe szól számomra, és hogy van rajta jack. De küllemre nem jön be (hátlapja bár egyedi, de szerintem ronda, előlap pedig olyan, mintha iPhone lenne, az ikonikus gomb nélkül - vajon mi indokolta ezeket a kereteket?), kiadott mintafotók olyan erős zajszűréssel rendelkeznek, amilyet még nem tapasztaltam, szoftveres támogatás kérdéses (Nexus 5X tulaj ismerősöm elég paprikás, hogy sok feature Pixel exkluzív lett - lehet jövőre Pixel2 is kap exkluzív cuccokat?)...
2016. okt. 16. 19:19
5/30 anonim válasza:
Ezek közül én iPhone 7 plus-t venném
Mert:
- Nekem nem tetszik a Pixel hátlapja
- Jobban szeretem ha nem lopnak le a képernyőből az "érintő gombok" miatt
- iPhone 7 plus vízálló
Hát kb ennyi.
2016. okt. 16. 19:45
6/30 anonim válasza:
jó pár videót láttam mind a négy telefonról. az új google telefonok hátulja szerintem ronda. nem tudom hogy gondolták vagy hogy nem oda azt az üveg részt de nem néz ki jól. a kamerája viszont tetszik. meg úgy az egész telefon de én akkor is az iphone 7 plus-t választanám.
2016. okt. 16. 22:04
7/30 anonim válasza:
Én a Pixelt venném.
2016. okt. 16. 22:16
8/30 anonim válasza:
Szerintem iphone jobb választás lenne.
2016. okt. 17. 16:11
9/30 anonim válasza:
Igazából S7/Egde vagy Google Pixel/Xl
Iphone 7 Plus nem ér fel ezekhez a mobilokhoz.
2016. okt. 17. 16:49
10/30 anonim válasza:
Próbálok eltekinteni az ios-android alapvető szoftver különbségektől...
Nos, mindkettő bőven túl van árazva, de az IPhone-nak ráadásul ez most kifejezetten gyenge generáció (szinte semmi újítás az előzőhöz képest, -headphone jack), szóval én mindenképpen a Pixelt venném. (jobban tetszik a dizájn és a kamera is profibb)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!