Érdemes még microsoft -os telefont venni?
Ahogy látom mintha megtorpant volna a fejlesztése. A T-mobilnál egyet se lehet kapni, máshol a kapható típusok 80% -ból hiányzik a 800MHz (szerintem fogalma sincs aki megveszi, hogy ez baj).
Nekem viszont eddig egy Win 8 -as archos telefon amit a valaha volt telefonjaim közül a legjobban használható, stabil és ár/érték arányban is rendben van. Az én számomra.
Lassan ideje lenne lecserélni, vennék is microsoft -os telefont megint, de az aggaszt, hogy lehet ki fognak futni ezek a telefonok és nem lesz túl sok alkalmazás, támogatás hozzá.
Ez azt jelenti, hogy csak pár hónapra érdemes kölcsönözni egy MS Phone-t, venni már fölösleges.
Az a gond, hogy Androidnak nem igazán akad vetélytársa (csak egy maradt, az is csak a prénium szegmensben lévő iPhone) - a többiek szépen, sorban kihallnak.
Tízen meg olyan, hogy csak létezik, a Sailfish meg... Kíváncsi vagyok, mi lesz az új okostelefonokkal kapcsolatban (idáig semmi érdemleges nem történt, csak promózták a leendő telefonokat).
No de miért, ha vesz valaki akkor nem fog minden telefon gombnyomásra köddé válni.
A mostani telefonom már több mint egy éve változatlanul üzemel, nem tud róla hogy van-e még ilyen gyártás, vagy nincs. Ha most vesz valaki akkor egy normálisabbal egy, vagy akár ha nem sok minden változik két évig is ellehet.
Két év múlva meg ki tudja mi lesz még.
Helló,
Szerintem lesz windows phone továbbra is, de nem nagyon fog nőni a piaci részesedése. Elvileg ebben a hónapban jelentik be a Surface Phone-okat.
Van olyan ismerősöm, aki win phone után iphone-ra váltott (előtte is az volt neki), és olyan is van, aki androidról érkezett win phone-ra, és maradt is. Szóval továbbra is tartom, hogy ha neked bejött, akkor használd.
Ha fontos szempont, hogy mások mit gondolnak a telefonodról, akkor iphone-t vegyél. Ott az itunes a macerás, de egyébként a telefon jól használható.
@gravi_t:
Azért a Surface Phone, nem Lumia, úgyhogy a szervizelése egy idő után is problémás, a szoftverfrissítéseket sem fogja meg kapni.
Vagyis ha marad is a Windows Mobiltelefon platform, akkor sem a Lumia-n.
Az Android meg olyan, hogy már a Nokia is ebben tér vissza. Én azért örülnék egy igazi vetélytársának, de be kell látni, hogy az sincs igazán. Ubuntu is elhanyagolható tényező, Tízen sem egy nagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!