Egy új androidos telefonon miért nem világít az értesítési led, ha email jön, facebooknak, messengernek stb értesítése, üzenete van?
Teljesen új telefon, alig van még rajta program.
Minden létező beállítás be van kapcsolva, hogy villogjon stb, wifi is beállítva, hogy ne kapcsoljon szét sosem.
Az értesítések előjönnek, ha lehúzom fentről a kijelzőt.
de maga a led nem villog, csak ha nem fogadott hívás, vagy sms van, vagy töltöm...
Bosszant a dolog, mert direkt ezért akartam értesítési ledes telefont, hogy ezeket lássam akkor is ha csak rápillantok a telóra.
ezen is be lehet...
azon a része működik is! tehát nem fogadott hívásnál, smsnél jelez.
csak a netes dolgoknál nem mint már írtam is..:(
Kimásoltam az ottani fórumból:
"Ha szeretnéd azonnal megkapni az üzeneteket, értesítéseket az alábbi teendőid vannak:
1. Biztonság --> Engedélyek --> Engedélykezelő. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és adj meg neki minden engedélyt.
2. Biztonság --> Engedélyek --> Indítópult. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és kapcsold be az automatikus indítást.
3. Biztonság --> Akkumulátor --> Akkumulátorkímélőt kapcsold ki.
4. Biztonság --> Akkumulátor --> Alkalmazás Akkumulátorkímélő. Válaszd ki, amire szükséged van, és nyomj rá a nincs korlátozásra. A háttérben futó helymeghatározás engedélyezése már a Te döntésed.
Kísérleti projekt: Ha valami mégsem megy, beragad, akkor az automatikus indítást ki kell kapcsolni, majd vissza az érintett appok esetében, utána megint menni fog. Ez az eljárás egyelőre többeknél működik."
KÖSZII!!!
pont most regisztráltam be, és feltettem majdnem ugyanezt a kérdésemet...
de megpróbálom most amiket kimásoltál ide nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!